To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Løs problemer med fejlmeddelelsen vedrørende mislykket godkendelse på enheder

Hvis du får en fejlmeddelelse vedrørende mislykket godkendelse på enheder, når du forsøger at tilføje en delt enhed med indbygget Google Assistent, er du ikke medlem af det hjem, som enheden er tilknyttet i Google Home-appen.

Deltag i det hjem, der er knyttet til enheden

Vigtigt! Du kan ikke bruge vejledningen nedenfor til at deltage i et hjem med din Google Workspace-konto. Se, hvordan du bruger en Google Workspace-konto på en enhed.

Trin 1: Bed et medlem af hjemmet om at invitere dig

Hvis du vil deltage i et hjem, skal du bede et medlem af hjemmet i Google Home-appen om at invitere dig.

Hvis du vil knytte dit barns konto, som administreres via Family Link, til en enhed, skal du være forælder i barnets Google-familiegruppe og være medlem af hjemmet.

Trin 2: (Til medlemmer af hjemmet) Inviter et medlem til dit hjem

Vigtigt!

Som medlem af hjemmet kan du invitere andre til dit hjem. Et hjem kan have op til 6 medlemmer.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Skift til det hjem, du vil dele.
  3. Tryk på Indstillinger tryk på Tilføj Tilføj efterfulgt af Medlem af hjemmet.
  4. Angiv navnet på eller mailadressen for den person, du vil invitere til dit hjem efterfulgt af tryk på Næste.
  5. Gennemgå, hvad der deles, når du føjer nogen til dit hjem efterfulgt af tryk på Næste.
  6. Gennemgå vedkommendes adgang til dit hjem efterfulgt af tryk på Send.
  7. Hvis din Google-familiegruppe ikke har nået det maksimale antal medlemmer, og den person, du inviterer, ikke allerede er i en gruppe, får du mulighed for at invitere vedkommende til din Google-familiegruppe.
    • Tryk på Føj til familie for at invitere vedkommende.
    • Tryk på Nej tak for at springe dette trin over.
    • Bemærk! Der kan være op til 6 medlemmer i en Google-familiegruppe.

Den bruger, du inviterer, modtager en mail med en vejledning.

Se, hvordan du deler et hjem og enheder i Google Home-appen.

Trin 3: Acceptér invitationen om at blive medlem af hjemmet
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på indbakken tryk på din afventende invitation.
  3. Følg vejledningen i appen for at deltage i en anden persons hjem.
    • Tryk på Næste for at acceptere.
    • Tryk på Afvis for at afvise.
  4. Gennemgå, hvad der deles, når du deltager i et hjem efterfulgt af tryk på Acceptér.
  5. Giv hjemmet et kaldenavn. Dette kaldenavn er kun synligt for dig.
  6. Næste gang du opretter forbindelse til hjemmets Wi-Fi-netværk, skal du åbne Home-appen Google Home for at afslutte konfigurationen af Google Assistent, så du føjes til de enheder, der har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.

Se, hvordan du deler et hjem og enheder i Google Home-appen.

Trin 4: Kun for et barns konto, der administreres via Family Link

Hvis du vil føje et barns konto, der administreres via Family Link, til en højttaler eller smartskærm, skal du opfylde begge disse krav:

• Du skal være forælder i barnets Google-familiegruppe.
  • Du skal være medlem af det hjem, som enheden er tilknyttet i Home-appen.

Hvis du er forælder i en Google-familiegruppe, og du vil knytte dit barns konto, som administreres via Family Link, til en højttaler eller smartskærm, kan du gøre det, når du er blevet medlem af hjemmet. Se, hvordan du føjer dit barns konto til en enhed.