To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Wi-Fi-laitteiden verkonkäyttötiedot

Nest Wifi ja Google Wifi voivat auttaa sinua löytämään ratkaisuja ja korjausehdotuksia mahdollisiin verkko-ongelmiin. Kun ongelma havaitaan, saat siitä verkonkäyttötiedon Google Home ‑sovelluksen ilmoituksena tai Google Homen Tapahtumat-osiossa. Aiemmat verkonkäyttötiedot ja ratkaistut ongelmat löytyvät Tapahtumista .

Nest Wifin ja Google Wifin verkonkäyttötiedot tunnistavat seuraavanlaisia ongelmia:

Jos olet esimerkiksi äskettäin vaihtanut verkon salasanan ja verkkoon aiemmin yhteydessä ollut laite ei ole enää yhdistetty, Tapahtumat-osioon voidaan proaktiivisesti lisätä huomiokortti. Kortissa ilmoitetaan mahdollisesta ongelmasta ja tarjotaan ohjelinkki, jossa ehdotetaan laitteen salasanan päivittämistä.

Ilmoitukset ja Homen Tapahtumat

Nest Wifi ja Google Wifi ilmoittavat mahdollisista ongelmista sen mukaan, kuinka tärkeitä ne ovat verkkosi kannalta.

• Sovellusilmoituksia käytetään ensisijaisesti tärkeitä ja huomiotasi vaativia ilmoituksia varten, esimerkiksi kun verkko tai mesh-piste on offline-tilassa, verkkoosi on lisätty uusi laite tai laite ei voi yhdistää verkkoosi. Voit päättää, haluatko saada Wifin verkkoilmoituksia Google Home ‑sovelluksessa.
  • Homen Tapahtumat-osiossa näytetään aktiiviset ja viimeaikaiset ongelmat.
  • Voit katsella aiempia verkonkäyttötietoja siirtymällä Google Home ‐sovelluksen Tapahtumat-osioon ja valitsemalla Suodata. Voit katsella myös ratkaistuja ongelmia.

Jos sinulla on ongelmia verkkoon yhdistetyn laitteen kanssa, siirry Google Home ‑sovelluksen Tapahtumiin ja tarkista, ehdotetaanko siellä ratkaisua. Ehdotuksessa olevan linkin kautta voit lukea lisää siitä, mistä ongelma johtuu ja miten sen voi korjata.