To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Streama från säkerhetskameran till Google Nest-skärmen

Håll ett öga på det du sätter värde på genom att streama bilden från en kompatibel säkerhetskamera eller kameradörrklocka till en Google Nest-skärm.

Det här behöver du:

• en kompatibel säkerhetskamera som har konfigurerats med tillverkarens app
  • en Nest-skärm
  • Google Home-appen.

Kameror som är kompatibla med ”Hey Google”

Det går att streama video till Nest-skärmen från följande säkerhetskameror.

• Arlo
    Obs! Vissa Arlo-kameramodeller kan ha statusen End of Life (EOL) och streamar kanske inte till Nest-skärmar. Läs mer i Utfasning av äldre Arlo-kameror och -tjänster.
  • Atomi smart
  • Geeni
  • homee Smart Home
  • mydlink Smart
  • ioe smart
  • iView iHome
  • KAFO Smart
  • Logi Circle
  • MCL DOMO
  • Momentum Smart Home
  • Nest
  • Netatmo
  • Panasonic HomeHawk
  • Q-See Plus
  • SimCam Smart Home
  • Smart K
  • SpotCam
  • Swann Smart Security Camera
  • TP-Link Kasa
  • Tuya Smart, Smart Life
  • Wyze Cam
  • Zmodo

Steg 1. Konfigurera säkerhetskameran

Om du har en kamera eller dörrklocka från Nest följer du de länkade anvisningarna nedan:

Om du har en annan kompatibel kamera följer du tillverkarens anvisningar.

Steg 2. Konfigurera Nest-skärmen

Läs mer om hur du konfigurerar Nest-skärmen. Anslut den till samma wifi-nätverk som kameran.

Steg 3. Lägg till kameran eller dörrklockan i Google Home-appen

Obs! Om du har konfigurerat en Nest-kamera eller Nest-dörrklocka bör den redan finnas i Google Home-appen. Om du inte hittar den där tvångsavslutar du appen och öppnar den igen.

Om du har en annan kompatibel kamera eller fortfarande inte kan hitta Nest-kameran i appen följer du dessa steg:

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Kontrollera att Google-kontot som visas är kontot som är länkat till högtalaren eller skärmen. Du byter konto genom att trycka på ett annat konto eller på Lägg till ytterligare ett konto.
  3. Kontrollera att du använder hemmet där du lade till Chromecast-enheten och högtalaren eller skärmen. Om du vill byta mellan hem trycker du på expand more icon bredvid hemmets namn.
  4. Tryck på Enheter   Lägg till   Fungerar med Google Home Works with Google Home.
  5. Välj kameratillverkaren i listan för att slutföra konfigureringen.

Lägga till ytterligare en kamera

När du har lagt till en kameratillverkare i Google Home-appen använder du följande röstkommandon med Nest-skärmen för att lägga till ytterligare en kamera:

Du vill: Säg ”Hey Google” följt av:
Synkronisera alla enheter ”Synkronisera mina enheter”
Synkronisera en typ av enhet ”Synkronisera mina kameror”

Steg 4. Streama från säkerhetskameran med hjälp av röstkommandon

Du vill:

Säg ”Hey Google” följt av:

Börja streama

”Visa [kamerans namn]”
”Vad visas på [kamerans namn]?”
”[Kamerans namn] på [Nest-skärmens namn]”
”Spela upp [kamerans namn] på [Nest-skärmens namn]”
”Visa [kamerans namn] på [Nest-skärmens namn]”

Sluta streama

”Stopp”

För att spara ström stoppas livestreamen automatiskt:
  • Livevideo från batteridrivna kameror och dörrklockor från Nest stoppas efter fem minuter.
  • Livevideo från kameror och dörrklockor med kabel från Nest stoppas efter 12 timmar.

Upprepa röstkommandot om du vill starta livestreamen igen.