To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Permetre els resultats personals als dispositius compatibles amb l'Assistent

Alguns dispositius amb l'Assistent de Google integrat, com ara els altaveus, les pantalles intel·ligents, els rellotges intel·ligents, els televisors i el Pixel Stand, es poden compartir amb diverses persones. En qualsevol dispositiu compartit, pots activar els resultats personals perquè l'Assistent de Google pugui llegir o mostrar resultats específics per a tu. Per exemple, l'Assistent de Google pot mostrar:

• Resultats de Gmail, Google Calendar i Google Fotos
  • Llistes de reproducció que has creat i marcat com a privades a YouTube
  • Llistes de reproducció personals de YouTube Music, cançons que t'agraden, pujades o contingut d'una biblioteca

Important: l'opció de configuració de resultats personals no controla determinades funcions de l'Assistent que proporcionen tercers, com ara Spotify o Pandora.

Al Pixel Stand, algunes aplicacions requereixen que desbloquegis el telèfon encara que tinguis els resultats personals activats.

Obtén més informació sobre què passa quan actives els resultats personals a la política de privadesa de Google.

Activar o desactivar els resultats personals

Important: alguns resultats personals només estan disponibles en determinats idiomes i països.

Telèfons
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, digues (en castellà) "Hey Google, abre los ajustes del Asistente".
  2. A "Tota la configuració", toca Personalització.
  3. Activa o desactiva Resultats personals.

Obtenir resultats personals a la pantalla de bloqueig

En alguns dispositius Android, pots obtenir resultats personals a la pantalla de bloqueig. Obtén més informació sobre com pots permetre els resultats personals a la pantalla de bloqueig del dispositiu.

Altaveus, pantalles intel·ligents, rellotges intel·ligents i dispositius de televisió

Important: als dispositius Chromecast, els resultats personals només estan disponibles a Chromecast amb Google TV.

Configurar els resultats personals a casa teva

Important: si tens els resultats personals i Voice Match activats, i més tard desactives Voice Match, els resultats personals també es desactivaran automàticament. Sempre pots tornar a activar els resultats personals sense Voice Match.

Quan configures els resultats personals a casa teva, els actives per a tots els dispositius de la casa i pots triar que s'activin automàticament per als dispositius nous. Pots desactivar els resultats personals per a un dispositiu concret en qualsevol moment.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Home Google Home.
  2. A la part inferior, toca Inici Home i després Configuració Settings.
  3. A "Funcions", toca Assistent de Google i després Resultats personals.
  4. Edita la configuració dels dispositius de casa teva.

Consell: també pots configurar els resultats personals en el moment de configurar Voice Match.

Desactivar els resultats personals a casa teva

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Home Google Home.
  2. A la part inferior, toca Inici Home i després Configuració Settings.
  3. A "Funcions", toca Assistent de Google i després Resultats personals.
  4. Toca Desactiva els resultats personals en aquesta casa.

Activar o desactivar els resultats personals en un dispositiu

Important: abans d'activar els resultats personals per a un dispositiu, has d'activar els resultats personals per a la casa.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Home Google Home.
  2. A la part inferior, toca Inici Home i després Configuració Settings.
  3. A "Funcions", toca Assistent de Google i després Resultats personals.
  4. Toca el nom del dispositiu.
    • Per activar els resultats personals: marca la casella que hi ha al costat del nom del dispositiu.
    • Per desactivar els resultats personals: desmarca la casella que hi ha al costat del nom del dispositiu.
Google TV
  1. A la part superior dreta de Google TV, selecciona Configuració. També pots mantenir premut el botó de l'Assistent al comandament i dir "Obre la configuració".
  2. Selecciona Privadesa i, a continuació, Assistent de Google.
  3. Activa o desactiva Resultats personals.
Altres dispositius compartits
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, digues (en castellà) "Hey Google, abre los ajustes del Asistente".
  2. Toca Dispositius i després el teu dispositiu.
  3. A "Personalització", activa o desactiva Resultats personals.

Cotxes

Important: Voice Match no està disponible als cotxes.

1. Toca la pantalla d'inici del cotxe.
  2. Ves a les teves aplicacions.
  3. Toca Configuració Settings i, a continuació, Google i, a continuació, Assistent de Google.
  4. Activa o desactiva l'opció Permet els resultats personals.
    • Per canviar la configuració, és possible que hagis d'introduir la contrasenya.
Accessoris per a automòbils

Els resultats personals d'alguns accessoris per a automòbils de l'Assistent de Google, com ara Anker Roav Bolt i JBL Link Drive, es gestionen a través de la configuració dels auriculars. Obtén informació sobre com pots rebre resultats personals als auriculars.

Rellotges

Per a Fitbit Sense, rellotges Versa 3 i rellotges amb WearOS:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, digues (en castellà) "Hey Google, abre los ajustes del Asistente".
  2. Toca Dispositius i, a continuació, Personal i, a continuació, El teu rellotge.
  3. Activa o desactiva Resultats personals.

Amagar els resultats personals

En una pantalla intel·ligent

Quan actives els resultats personals per a la pantalla intel·ligent, els resultats es mostren a la pantalla d'inici com a notificacions. Els resultats inclouen els propers esdeveniments del calendari i recomanacions de vídeos de YouTube. Qualsevol persona que sigui a prop del dispositiu pot trobar-los, tocar-los o fer-hi accions.

Per aturar els resultats personals a la pantalla d'inici i com a notificacions:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Home Google Home.
  2. A la part inferior, toca Inici Home.
  3. Mantén premuda la pantalla intel·ligent.
  4. A la part superior dreta, toca Configuració del dispositiu Settings i després Reconeixement i compartició i després Reconeixement i personalització.
  5. A "Com es mostren els resultats personals", selecciona No mostris mai proactivament.
En cotxe

Un cop els has activat, els resultats personals es mostren a la pantalla d'inici del cotxe. Els resultats inclouen recomanacions de destinacions o de contingut multimèdia. Qualsevol persona que sigui al cotxe pot veure'ls, tocar-los o fer-hi accions.

Per aturar els resultats personals a la pantalla d'inici i com a notificacions:

1. Toca la pantalla d'inici del cotxe.
  2. Ves a les teves aplicacions.
  3. Toca Configuració Settings i, a continuació, Google i, a continuació, Assistent de Google.
  4. Desactiva l'opció Permet els resultats personals.
En un Google TV

Important: aquesta funció només està disponible en alguns Google TV als EUA.

Obtindràs automàticament alguns resultats personals, com ara recomanacions de YouTube, a la pantalla d'ambient del televisor i com a notificacions.

Tothom pot veure els resultats personals i fer-hi accions. Pots desactivar o gestionar els resultats personals amb la configuració de l'Assistent al televisor, a la configuració de l'aplicació Home o a l'aplicació Assistent.

Per posar aturar els resultats personals a la pantalla d'ambient i com a notificacions:

1. A la part superior dreta de Google TV, selecciona Configuració. També pots mantenir premut el botó de l'Assistent al comandament i dir (en castellà) "Abre la configuración".
  2. Selecciona Privadesa i, a continuació, Assistent de Google.
  3. A "Resultats personals", selecciona No mostris mai proactivament.

Com funcionen els resultats personals amb altres opcions de configuració

Google Fotos

Els resultats personals no controlen si pots mostrar les fotos en mode ambient a la pantalla intel·ligent.

Voice Match

Si la funció Voice Match està activada, l'Assistent de Google no respondrà amb els resultats personals a una veu que no reconegui com a teva. Obtén informació sobre com pots utilitzar Voice Match i els resultats personals.

Articles relacionats