Senter for maskinvaregaranti

Denne artikkelen handler om garantier for Google-enheter.

Følg trinnene nedenfor for å gjennomgå garantien for enheten eller tilbehøret og få hjelp hvis enheten eller tilbehøret er eller blir defekt uten at det er din feil. Du kan muligens

Trinn 1 Fortell oss hvilken enhet eller hvilket tilbehør du trenger hjelp med

Fortell oss hvilken enhet eller hvilket tilbehør du har, så får du vite hvem du må ta kontakt med for garantikrav. Ingenting i denne delen påvirker de juridiske rettighetene dine.

Finn ut mer om garantien for Pixel-telefondeksler.

Velg enheten eller tilbehøret