Als je support voor Camera nodig hebt op een niet-Pixel-telefoon, ga je naar het Helpcentrum van Google Camera.

Een foto of video verwijderen, opslaan of zoeken op je Pixel-telefoon

Je kunt een foto of video verwijderen, opslaan of zoeken met Google Foto's op je Pixel-telefoon.

Foto's en video's verwijderen

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik op een foto of video die je wilt verplaatsen naar de prullenbak en houd deze vast. Je kunt meerdere items selecteren.
  4. Tik bovenaan op Prullenbak Verwijderen .

Belangrijk:

• Als je een foto of video verwijdert waarvan een back-up is gemaakt in Google Foto's, blijft deze zestig dagen in de prullenbak staan.
  • Als je een item van je Android-apparaat verwijdert zonder dat er een back-up van is gemaakt, blijft het item zestig dagen in de prullenbak staan.
  • Als je een foto of video in Google Foto's ziet waarvan je dacht dat je die had verwijderd, staat deze wellicht op een verwisselbare geheugenkaart. Verwijder de foto of video via de Galerij-app op je apparaat.

Je foto's of video's downloaden

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer een foto of video.
  3. Tik op Meer Meer en dan Downloaden.

Je foto's en video's zoeken

Als je back-ups inschakelt, worden je foto's opgeslagen op photos.google.com. Meer informatie over hoe je je back-upinstellingen kunt checken

Je foto's zoeken:

1. Open de Google Foto's-app Foto's
  2. Tik op Foto's.