Läs mer om mötesscheman i Google Kalender

Det går att skapa en bokningssida och göra det möjligt för andra att schemalägga obegränsade möten i din kalender utan kostnad. Mötesscheman gör det möjligt att:

• skapa och dela bokningssidor så att andra kan boka tid med dig
  • se bokade möten tillsammans med ditt schema i Google Kalender.

Läs mer om premiumfunktioner i mötesscheman

Om du har en berättigad prenumeration på Google Workspace eller Google One får du åtkomst till vissa premiumfunktioner för mötesscheman såsom

• olika mötestyper med egna scheman och bokningssidor
  • automatiska e-postpåminnelser till personer som bokar ett möte med dig
  • möjlighet att lägga till upp till 20 medvärdar i ett mötesschema
  • skapa mötesscheman i sekundära kalendrar
  • möjlighet att kräva betalning för möten
  • e-postverifiering för att undvika spambokningar.

Premiumfunktioner för mötesscheman finns tillgängliga i:

Viktigt!

• För Google Workspace Individual är följande funktioner för mötesschema inte tillgängliga:
    • Lägg till upp till 20 medvärdar
    • Mötesscheman i sekundära kalendrar
  • För Google One Premium är följande funktioner för mötesschema inte tillgängliga:
    • Lägg till upp till 20 medvärdar
    • Mötesscheman i sekundära kalendrar
    • E-postverifiering för möten
    • Betalda möten
  • För Workspace Business Starter kan du skapa en bokningssida med din prenumeration.
  • Det går inte att skapa mötesscheman för Workspace Frontline, Essentials eller en äldre Google Workspace-prenumeration som inte längre erbjuds.

Välj prenumeration

• Prova Google Workspace Individual eller Google Workspace for Business och Enterprise om du har ett företag och vill använda funktioner såsom e-postmarknadsföring.
  • Google One Premium om du har ett personligt Google-konto och vill ha mer lagringsutrymme på Drive, Gmail och Foto.

Läs om hur mötesscheman fungerar

Använd din egen professionella bokningssida

• Du får en professionell bokningssida för de olika typerna av möten du erbjuder.
  • Alla med en e-postadress kan boka en tid.
  • Bokningssidan uppdateras automatiskt för att undvika konflikter med andra händelser i kalendern.

Få e-postaviseringar om möten

• Du får bokningsbekräftelsen och e-postmeddelandena.
  • Personer som bokar ett möte med dig kan också få en automatisk påminnelse via e-post före mötet.

Välj hur ni ska träffas

• Du kan anpassa hur du når dina kunder:
    • personligen
    • prata i telefon
    • via Google Meet-videokonferens.
      • Om du väljer att hålla möten via videokonferenser läggs en Google Meet-länk till automatiskt i dina möten.

Kräva betalning för möten

• Kräv betalning genom att ansluta ett Stripe-konto till Google Kalender.
  • Ställ in mötets pris när du skapar eller redigerar ditt mötesschema.
  • När kunderna väljer en tid på din bokningssida betalar de för bokningen genom Stripe för att slutföra bokningen.

Anpassa mötets tillgänglighet

• Du kan justera den minsta eller maximala tiden som ett möte kan bokas i förväg.
  • Du kan begränsa det högsta antalet möten per dag.
  • Du kan anpassa fönstret för möten.
  • Du kan automatiskt lägga till anpassad bufferttid mellan möten.
  • Du kan samla in extra information från personer som bokar möten via bokningsformuläret.

Läs mer om information som delas mellan Stripe och Kalender

När du har anslutit Stripe till Google Kalender delas viss mötesinformation med Stripe, inklusive:

• Pris
  • Mötets namn
  • Tidsperiod

Det går att hantera data som Stripe använder i Stripes översikt. Sluta använda Stripe genom att koppla bort Stripe från Google Kalender.