Felsök ditt kundmatchningskontos kvalificering

Med Kundmatchning kan du använda din online- och offlinedata för att nå och engagera dina kunder i Söknätverket, Shopping, Gmail, YouTube och Display-nätverket på nytt.

Läs igenom dessa policyer för Kundmatchning och Anpassade annonser och försäkra dig om att du inte bryter mot dem. Om du har problem med Kundmatchning kan du läsa om följande vanliga problem. Sedan kan du åtgärda överträdelser i ditt kundmatchningskonto.

Uppfyller du behörighetskraven?

Har ditt konto följt våra policyer under lång tid?