Feilsøk problemer med kvalifisering for Kundematch-kontoen din

Med Kundematch kan du bruke data du har både på og utenfor nettet, til å nå ut til og få kontakt med kundene dine på nytt via Google Søk, Shopping, Gmail, YouTube og Displaynettverket.

Sett deg inn i retningslinjene for Kundematch og personlig tilpasset annonsering så du er sikker på at du ikke bryter dem. Hvis du har problemer med Kundematch, kan du gjennomgå disse vanlige problemene for å løse brudd på retningslinjene for Kundematch-kontoer.

Innfrir du kvalifikasjonskravene?

Har kontoen din være i tråd med retningslinjene over tid?