Problemen met de geschiktheid van uw Klantenmatch-account oplossen

Met Klantenmatch kunt u uw online en offline gegevens gebruiken om uw klanten te bereiken en opnieuw aan te spreken via Zoeken, Shopping, Gmail, YouTube en het Display Netwerk.

Zorg dat u op de hoogte bent van dit beleid voor Klantenmatch en gepersonaliseerd adverteren zodat u het beleid niet schendt. Als u problemen ondervindt met Klantenmatch, bekijkt u de volgende veelvoorkomende problemen om de schending van uw Klantenmatch-account op te lossen.

Voldoet u aan de deelnamevereisten?

Heeft uw account een goede reputatie op het gebied van beleidsnaleving?