Asiakaskohdistustilin kelpoisuussongelmien ratkaiseminen

Asiakaskohdistuksen avulla voit tavoittaa ja uudelleenaktivoida asiakkaitasi Haussa, Shoppingissa, Gmailissa, YouTubessa ja Display-verkostossa online- ja offline-datasi perusteella.

Tutustu asiakaskohdistusta ja personoitua mainontaa koskeviin käytäntöihin ja varmista, ettet riko niitä. Jos sinulla on ongelmia asiakaskohdistuksen kanssa, ratkaise asiakaskohdistustilisi rikkomus käymällä läpi seuraavat yleiset ongelmat.

Täytätkö kelpoisuusvaatimukset?

Onko tilisi pysynyt rikkeettömänä?