Find og løs problemer vedrørende kvalifikation til brug af Kundematch på din konto

Med Kundematch kan du bruge dine online- og offlinedata til at nå ud til kunder via Søgenetværket, Displaynetværket, Shopping, Gmail og YouTube og at få dem til at udvise fornyet engagement.

Sæt dig godt ind i politikkerne vedrørende Kundematch og personligt tilpasset annoncering for at sikre dig, at du ikke overtræder dem. Hvis du får problemer, som medfører overtrædelse af politikken vedrørende Kundematch på din konto, kan du gennemgå nedenstående oplysninger om almindelige problemer for at finde en løsning.

Opfylder du kvalifikationskravene?

Har din konto en god historik med hensyn til overholdelse af politikker?