EU-käyttäjäsuostumuskäytäntöön liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Googlen päivitetty EU-käyttäjäsuostumuskäytäntö edellyttää, että täytät muun muassa seuraavat velvollisuudet:

• Ilmoitat tiettyjä asioita Euroopan talousalueella (ETA) ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa oleville käyttäjille.
  • Pyydät käyttäjien suostumusta evästeiden tai muun paikallisen tallennustilan käyttöön (lain edellyttämissä tilanteissa) sekä henkilökohtaisen datan keräämiseen, jakamiseen ja käyttöön mainosten personointia varten.

Käytäntö vastaa EU:n sähköisen viestinnän tietosuojadirektiivin ja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tästä työkalusta löydät vastaukset yleisiin kysymyksiin, jotka koskevat EU-käyttäjäsuostumuskäytäntöön liittyvää tarkastusta sekä sitä, mitä mainostajat tai julkaisijat voivat tehdä käytännön noudattamiseksi. Lisätietoa saat EU-käyttäjäsuostumuskäytännön ohjekeskuksesta.

Valitse alta sopivat kysymykset, niin saat apua EU-käyttäjäsuostumuskäytäntöön liittyvissä ongelmissa.