Over de optimalisatiescore in Editor

De optimalisatiescore geeft een schatting van de prestaties van uw Google Ads-account. De optimalisatiescore loopt van 0-100%, waarbij 100% betekent dat de prestaties van uw account mogelijk optimaal zijn. Meer informatie over de optimalisatiescore.

De optimalisatiescores voor accounts en campagnes worden weergegeven in het bewerkingspaneel naast uw klant-ID. In het bewerkingspaneel kunt meerdere accounts of campagnes selecteren om een gecombineerde optimalisatiescore weer te geven.