Versio 12.6

Alla luetellut ominaisuudet ovat nyt käytettävissä Google Ads Editorin versiossa 12.6.

Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Uusi demografinen targetointi

Kohdista mainoksia asiakkaille, jotka täyttävät asettamasi uudet ja tarkennetut demografiset ehdot. Siten tavoitat käyttäjät, jotka todennäköisimmin hyötyisivät tuotteistasi tai palveluistasi. Lue lisää demografisesta targetoinnista.

Päivitetyt omat säännöt

Google Ads Editor 12.6 sisältää kaksi omiin sääntöihin liittyvää päivitystä:

• Omat säännöt koskevat nyt kaikkia kampanjoita eli kaikkia käyttöön otettuja, keskeytettyjä ja odottavia kampanjoita sekä kampanjaluonnoksia. Omat säännöt eivät kuitenkaan koske poistettuja tai päättyneitä kampanjoita.
  • Yleisöluettelossa on oltava vähintään 1 000 aktiivista käyttäjää. Jos yleisöluettelossa on alle 1 000 aktiivista käyttäjää (aiemmin 100 aktiivista käyttäjää) ja haluat käyttää luetteloa Hakukampanjassa tai ‑mainosryhmässä, mainoksiasi näytetään tälle yleisölle vasta, kun yleisöön on lisätty useampia aktiivisia käyttäjiä.

Google Ads Editor 12.6 sisältää kaksi uutta omaa sääntöä:

• Jos Laajennetussa tekstimainoksessa ei ole toista kuvausta ja kolmatta otsikkoa, sinua muistutetaan lisäämään ne. Tämä voi parantaa klikkausprosenttia (CTR).
  • Seurantamallissa on käytettävä HTTPS-protokollaa. Jos seurantamallissasi käytetään HTTP:tä HTTPS:n sijaan, saat muistutuksen seurantamallin päivittämisestä. HTTP:n käyttäminen seurantamallissa voi häiritä klikkausten mittauksen ja uudelleenohjauksen järjestelmiä.

Lue lisää omien sääntöjen käyttämisestä.

Tilitason soittoraportointi

Sinun ei enää tarvitse laittaa soittoraportointia päälle jokaiselle kampanjalle tai mainokselle erikseen, vaan voit laittaa sen päälle tilitasolla. Näin yksikään raportti ei jää sinulta saamatta. Lue lisää soittoraportoinnista.

Suositeltu budjetti

Kampanjat-taulukossa näkyy Suositeltu budjetti ‑sarake, jos vähintään 10 prosenttia potentiaalisesta liikenteestä on jäänyt toteutumatta kuluneella viikolla. Suositeltu budjetti on päiväbudjetin määrä, jolla olisit voinut saada suuremman osan seitsemän viime päivän aikana menetetyistä näyttökerroista. Lue lisää suositellusta päiväbudjetista.

Vain soitto ‑mainosten uudet otsikot

Vain soitto ‑mainoksilla on kaksi uutta valinnaista kenttää: Otsikko 1 ja Otsikko 2. Pidemmän mainostekstin avulla voit kertoa potentiaalisille asiakkaille arvolupauksestasi sekä yrityksesi tuotteista tai palveluista tarkemmin. Lue lisää vain soitto ‑mainoksista.

Toimintakehotukset TrueView In-Stream ‑mainoksissa

TrueView In-Stream ‑mainosten Toimintakehotus‑ ja Otsikko‑kentät ovat nyt käytettävissä kaikissa Videokampanjoissa. Lue lisää TrueView for Action ‑kampanjan luomisesta.

Hintatarjousten päivitykset

Kun valitset Hakukampanjoillesi hintatarjousstrategiaa, näet aiempien suositeltujen tavoitteiden lisäksi suositellun toimintakohtaisen hintatavoitteen (CPA-tavoitteen), jos se on saatavilla.

Kun luot Google Ads Editorissa uuden Hakukampanjan tilillä, jolla on otettu käyttöön konversioseuranta, mutta et valitse hintatarjousstrategiaa, uudessa kampanjassa voidaan käyttää oletuksena CPA-tavoitehintatarjousstrategiaa (jos suositeltu CPA-tavoitehintatarjous on saatavilla). Lue lisää CPA-tavoitehintatarjouksista.

Google Ads Editorin uusi versio tukee CPA-tavoitehintatarjousten lisäksi näitä:

Puskurimainokset Videokampanjoissa

Puskurimainosryhmät (ja puskurimainokset) ovat nyt käytettävissä Vakiotyyppisissä videokampanjoissa. Lue lisää Puskurimainoksia sisältävän Videokampanjan luomisesta.

Uusi laite kohdistukseen: TV-näytöt

Nyt voit kohdistaa mainoksesi TV-näytöille sekä tietokoneille, tableteille ja mobiililaitteille. Laitekohdistus TV-näytöille toimii Display-verkoston kampanjoiden ja Videokampanjoiden kanssa. Sen voi sisällyttää raportointiin, ja sitä voidaan käyttää kampanja- tai mainosryhmätasolla. Lue lisää kampanjan laitekohdistuksesta.

Parannetut suodattimet

Aiemmin kampanjoiden ja mainosryhmien suodattaminen toimi niin, että Google Ads Editor haki juuri ne sanat, jotka kirjoitit hakukenttään. Jos esimerkiksi kirjoitit hakutermiksi Uusi kampanja, Google Ads Editor haki kampanjoita ja mainosryhmiä, joihin sisältyi koko lauseke Uusi kampanja.

Google Ads Editorin uudessa versiossa hakutoimintoa on parannettu, joten voit tehdä tarkempia hakuja kampanjoista tai mainosryhmistä.

Tarkka hakutermi

Erikoismerkit

Mitä AdWords Editor hakee

Mitä Google Ads Editor hakee

Kesän kampanja

Ei mitään

Mikä tahansa hakulausekkeen sanoista

Kampanjat ja mainosryhmät, jotka sisältävät joko sanan "kesän", "kampanja" tai ne molemmat

""Kesän kampanja""

Kaksinkertaiset lainausmerkit ("") sanan tai lausekkeen molemmin puolin

Lainausmerkkien sisällä oleva sana tai lauseke

Kampanjoiden tai mainosryhmien nimet, joihin sisältyy lauseke "kesän kampanja"

-kesä

Yhdysmerkki (-) sanan edessä

Kaikki, mikä ei sisällä yhdysmerkin jälkeen tulevaa sanaa tai lauseketta

Kampanjoiden tai mainosryhmien nimet, joihin ei sisälly sanaa "kesä"

kesä\d+USA

Kenoviiva, d-kirjain ja plusmerkki "\d+"

Kaikki, minkä alussa on ensimmäinen sana, sen jälkeen numeroita ja välittömästi numeroiden jälkeen sana, joka näkyy plus-merkin jälkeen

Kampanjoiden tai mainosryhmien nimet, joiden alussa on sana "kesä", sen jälkeen numeroita ja numeroiden jälkeen "USA" (esimerkiksi kesä2001USA)

Jos siis hakutermi on ""kesä"" -uusi video kampanja\d+USA, Google Ads Editor hakee kampanjoiden ja mainosryhmien nimiä, jotka

• sisältävät sanan "kesä"
  • sisältävät joko sanan "video" tai "kampanja"
  • eivät sisällä sanaa "uusi"
  • sisältävät sanan "kampanja", välittömästi sen jälkeen numeroita ja välittömästi numeroiden jälkeen sanan "USA".

Vinkkejä

• Google Ads Editorin hauissa kirjainkoolla ei ole merkitystä.
  • Näitä uusia sääntöjä voi käyttää myös kentän nimien suodattamiseen oikean reunan muokkauspaneelissa ja kohteen tyyppien suodattamiseen Hallinnoi-paneelissa.

Älykkäät Shopping-kampanjat

Google Ads Editor tukee nyt Älykkäitä Shopping-kampanjoita, joissa yhdistyvät Vakiotyyppiset Shopping-kampanjat ja Display-uudelleenmarkkinointikampanjat. Kampanjoissa käytetään automaattisia hintatarjouksia ja mainosten sijoittelua tuotteidesi ja yrityksesi mainostamiseen eri verkostoissa. Lue lisää Älykkäistä Shopping-kampanjoista.

Responsiivisten Display-mainosten videosisältö

Voit nyt lisätä Responsiivisiin Display-mainoksiin enintään viisi videosisältöelementtiä Google Ads Editorissa. Lue lisää Responsiivisista Display-mainoksista

Päivitetyt tiedot

Google Ads Editorissa käytettävissä olevat mittarit vastaavat nyt aiempaa tarkemmin Google Adsin mittareita. Tämä koskee esimerkiksi mainosten kehitykseen, näkyvyyteen, konversioihin, puheluihin, viesteihin, tilin muutoshistoriaan ja yleisöpeittoon liittyviä mittareita.

Vanhat Gmail-mainosmuodot poistuvat käytöstä

Google Ads Editor ei enää tue kahta vanhaa Gmail-mainosmuotoa: Gmailin yhden mainoskampanjan mallia ja Gmailin usean tuotteen mallia. Lue lisää Gmail-mainosten luomisesta ja muokkaamisesta mallien avulla.

Mahdollisuus lisätä kanava TrueView Discovery ‑mainosten laskeutumissivuksi poistetaan

Oma kanava ‑sivua ei enää voi lisätä TrueView Discovery ‑mainosten laskeutumissivuksi. Sen sijaan laskeutumissivuksi muutetaan automaattisesti katselusivusi. Voit kuitenkin halutessasi muuttaa sitä myöhemmin. Lue lisää TrueView-videokampanjan luomisesta.

Attribuutioraporteista poistetut sarakkeet

Halusimme yksinkertaistaa raportointia, joten attribuutioraporteista poistetaan nämä sarakkeet:

• Klikkausav. konversiot
  • Näyttökerta-av. konversiot
  • Klikkausav. konversioarvo
  • Näyttökerta-av. konversioarvo
  • Klikkausav. konversiot / viim. klikkausten konversiot
  • Impressioav. konversiot / viim. klikkauksen konversiot
Lisäksi attribuutioraportteja on katsottava hallinnoijan tilin tasolla eikä henkilötilin tasolla. Lue lisää Google Adsin hallinnoijan tileistä.