Motstridende mål og utestenginger

Google Ads Editor versjon 1.8 har støtte for de nyeste oppdateringene av publikumsmålretting. Tidligere versjoner av Google Ads Editor har ikke støtte for de nye målrettingsmetodene. Hvis du vil unngå at det oppstår feil når du laster ned, ser på og tilordner målgrupper, anbefaler vi at du oppgraderer til Google Ads Editor versjon 1.8.

Google Ads Editor søker automatisk etter konfliktene nedenfor i mål og utestenginger (kalles «positive» og «negative» elementer i Google Ads Editor-grensesnittet).

En annonsegruppe kan ikke målrettes mot og ekskludere det samme kriteriet. Eksempelvis fører følgende situasjoner til feil:

• Et søkeord er identisk med et negativt søkeord i den samme annonsegruppen.
  • En kjønnsutestenging er identisk med et kjønnsmål i den samme annonsegruppen.
  • Et plasseringsmål er identisk med en plasseringsutestenging i den samme kampanjen.

En annonsegruppe eller kampanje kan ikke ha dupliserte mål eller utestenginger. Eksempelvis fører følgende situasjoner til feil:

• To eller flere identiske aldersgruppemål i den samme annonsegruppen.
  • To eller flere identiske målgruppeutestenginger i den samme kampanjen.
  • To eller flere søkeord med samme tekst og samsvarstype i den samme annonsegruppen.

Hvis Google Ads Editor oppdager slike problemer, får du en advarselsmelding slik at du kan løse konfliktene før du legger inn endringer i Google Ads.