Indbyrdes modstridende mål og ekskluderinger

Google Ads Editor 1.8 understøtter de seneste opdateringer af målretning efter målgruppe. Tidligere versioner af Google Ads Editor understøtter ikke de nye målretningsmetoder. For at undgå fejl ved download, visning og tildeling af dine målgrupper anbefales det, at du opgraderer til Google Ads Editor 1.8.

Google Ads Editor kontrollerer automatisk for nedenstående indbyrdes modstridende mål og ekskluderinger (markeret som "positive" og "negative" på Google Ads Editor-grænsefladen).

En annoncegruppe kan ikke have samme kriterie for målretning og ekskludering. Eksempelvis medfører følgende situationer fejl:

• et søgeord, der også er et negativt søgeord i samme annoncegruppe
  • et ekskluderet køn, der også målrettes mod i samme annoncegruppe
  • et placeringsmål, der også er en ekskluderet placering i samme kampagne.

En annoncegruppe eller kampagne kan ikke have identiske mål eller ekskluderinger. Eksempelvis medfører følgende situationer fejl:

• to eller flere identiske aldersgruppemål i samme annoncegruppe
  • to eller flere identiske målgruppeekskluderinger i samme kampagne
  • to eller flere søgeord med samme tekst og søgeordstype i samme annoncegruppe.

Hvis Google Ads Editor registrerer sådanne problemer, vises der en advarselsmeddelelse, så du kan løse problemerne, før du uploader ændringer til Google Ads.