Versjon 12.3

I versjon 12.3 av Google Ads Editor har du tilgang til nye funksjoner, blant annet søketermrapporten, filterfunksjoner og tilknytning av elementer på kontonivå. Last ned den nyeste versjonen av Google Ads Editor.

Åpne søketermrapporter

Se og last ned rapporter om søketermene dine. Med denne oppdateringen får du dessuten verktøy du kan legge til søkeord og negative søkeord med. Finn ut mer om søketermrapporten

Bruk filterfunksjoner

Med funksjoner for filtrering kan du legge inn detaljerte søk der du kombinerer filtre på nye måter, slik at du kan finne svært spesifikke elementer i Google Ads-kontoen din. Finn ut mer om bruk av funksjoner

Gjør endringer i CSV-importeringer

Når du endrer noe i en CSV-importering, kan du angi to separate kolonner for hvert felt, for eksempel overskrifter og beskrivelser for tekstannonser. I den ene kolonnen står den opprinnelige verdien oppført. Denne kolonnen brukes til oppslag. Den nye verdien føres opp i den andre kolonnen, og den brukes til å utføre endringene. Finn ut mer om kolonner i CSV-filer

Tilknytning av elementer på kontonivå

Du kan legge til annonseelementer på kontonivå samt kampanje- og annonsegruppenivå. Finn ut mer om tilknytning av elementer på kontonivå ved opprettelse av CSV-filer

Nye alternativer for målretting

Nå kan du nå ut til intensjonsmålgrupper i søkekampanjer. For bannerkampanjer og noen YouTube-kampanjer kan du nå ut til personer som har tenkt å kjøpe, med egendefinerte intensjonsmålgrupper. Finn ut mer om målretting

TrueView for Action

Det er støtte for TrueView for Action-kampanjer (videokampanjer opprettet med «Generer konverteringer»-undertypen), inkludert overskrifter og handlingsfremmende oppfordringer. Finn ut mer om TrueView-kampanjer i Google Ads Editor

Shopping-beholdningsfiltre

Vi har nå støtte for beholdningsfiltre i Shopping-kampanjer. Du kan endre disse via CSV-importeringer. Finn ut mer

Frysbare kolonner

I enkelte visninger, for eksempel de for tabelldata, kan du «fryse» visse kolonner på den venstre siden. Dette gjøre horisontal rulling enkelt, og det blir enklere å spore elementer. Finn ut mer

Raskere gjennomgang i henhold til retningslinjene etter opplasting av annonser

Når det gjelder tekstannonser, har vi utbedret retningslinjekontrollen for at du raskere skal kunne laste opp annonsene dine.

Responsive søkeannonser

En beta-utgivelse av responsive søkeannonser er nå tilgjengelig i Google Ads Editor. Hvis du lurer på noe om responsive søkeannonser, kan du henvende deg til teamet for kontoadministrasjon eller kontakte oss.