Versio 12.3

Google Ads Editorin versiossa 12.3 on käytettävissä uusia ominaisuuksia, esimerkiksi hakutermiraportti, suodatinfunktiot ja tilitason elementtiyhteydet. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Hakutermiraportin katsominen

Voit katsoa hakutermejäsi koskevaa raporttia ja ladata sen. Tähän versioon on lisätty myös työkaluja, joiden avulla voit lisätä avainsanoja ja negatiivisia avainsanoja. Lue lisää hakutermiraportista.

Suodatinfunktioiden käyttäminen

Suodatinfunktioiden avulla voit käyttää tehokkaita kyselyjä, jotka yhdistävät suodattimia uusilla tavoilla tiettyjen kohteiden löytämiseksi Google Ads ‑tililtäsi. Lue lisää funktioiden käyttämisestä.

Muokkausten tekeminen CSV-tiedoston tuonnilla

Kun teet muokkauksia CSV-tiedoston avulla, voit lisätä jokaiselle kentälle (esim. tekstimainoksen otsikoille ja kuvauksille) kaksi erillistä saraketta. Yhdessä sarakkeessa on alkuperäinen arvo, jota käytetään hakuun, kun taas toisessa on uusi arvo, jota käytetään muokkauksena. Lue lisää CSV-tiedoston sarakkeista.

Tilitason elementtiyhteydet

Voit liittää mainoselementtejä kampanja- ja mainosryhmätason lisäksi tilitasolla. Lue lisää tilitason elementtiyhteyksien lisäämisestä CSV-tiedostoon.

Uudet yleisökohdistusvaihtoehdot

Nyt voit tavoittaa ostoaikeissa olevia yleisöjä Hakukampanjoilla. Omien ostoaikeissa olevien yleisöjen avulla voit tavoittaa Display-kampanjoilla ja joillakin YouTube-kampanjoilla ihmisiä, jotka ovat aikeissa tehdä ostoksen. Lue lisää yleisökohdistuksesta.

TrueView for Action

TrueView for Action ‑kampanjat (Videokampanjat, joiden alatyypiksi on valittu Konversioiden lisääminen) ovat tuettuja. Tämä koskee myös toimintakehotuksia ja otsikoita. Lue lisää TrueView-kampanjoiden luomisesta ja muokkaamisesta Google Ads Editorissa.

Shopping-inventaarisuodattimet

Shopping-kampanjat tukevat nyt inventaarisuodattimia. Niitä voidaan muokata CSV-tuonnin kautta. Lue lisää.

Lukittavat sarakkeet

Joissakin näkymissä, kuten taulukon datassa, tietyt sarakkeet voidaan lukita vasemmalle, mikä helpottaa vaakasuunnassa vierittämistä ja kohteiden seuraamista. Lue lisää.

Nopeammat käytäntötarkastukset mainoksia ladattaessa

Tekstimainosten parannettu käytäntöjenmukaisuuden tarkastus lyhentää mainostesi lataamiseen kuluvaa aikaa.

Responsiiviset hakumainokset

Responsiivisten hakumainosten betaversio on nyt käytettävissä Google Ads Editorissa. Jos sinulla on kysyttävää responsiivisista hakumainoksista, ota yhteyttä asiakkuustiimiin tai meihin.