Versió 12.3

La versió 12.3 de Google Ads Editor ofereix funcions noves, com ara l'informe de termes de cerca, funcions de filtre i associacions de recursos al nivell de compte. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Consultar un informe de termes de cerca

Podeu consultar i baixar informes sobre els termes de cerca. Aquesta actualització també inclou eines per afegir paraules clau i paraules clau negatives. Més informació sobre l'informe de termes de cerca

Utilitzar les funcions de filtre

Les funcions de filtre us permeten fer consultes sofisticades i aplicar combinacions noves de filtres per localitzar elements molt específics al compte de Google Ads. Més informació sobre com es poden utilitzar les funcions

Fer canvis en el fitxer d'importació CSV

Quan feu canvis en els fitxers d'importació CSV, podeu especificar dues columnes independents per cada camp, com ara títols i descripcions dels anuncis de text. Una columna conté el valor original i es fa servir per a la cerca, mentre que l'altra conté el valor nou, que s'aplica com a canvi. Més informació sobre les columnes del fitxer CSV

Associacions de recursos al nivell de compte

Podeu adjuntar recursos d'anunci al nivell de compte, a més de fer-ho als nivells de campanya i de grup d'anuncis. Més informació sobre les associacions de recursos al nivell de compte en crear fitxers CSV

Opcions noves de segmentació per públic

Ara podeu arribar a públics actius al mercat a les campanyes de cerca. En el cas de les campanyes de display i d'algunes campanyes de YouTube, els públics personalitzats per intenció us permeten arribar als usuaris que tenen intenció de fer una compra. Més informació sobre la segmentació per públic

TrueView for Action

S'admeten les campanyes TrueView for Action (campanyes de vídeo creades amb el subtipus "Generar conversions"), que inclouen crides a l'acció (CTA) i títols. Més informació sobre les campanyes TrueView a Google Ads Editor

Filtres d'inventari per a compres

Ara s'admeten els filtres d'inventari per a les campanyes de compres. Els podeu editar mitjançant els fitxers d'importació CSV. Més informació

Columnes immobilitzables

En algunes visualitzacions (per exemple, la de dades de la taula), podeu immobilitzar certes columnes al costat esquerre perquè us sigui més fàcil desplaçar-vos horitzontalment i fer un seguiment dels elements. Més informació

Revisions de compliment de les polítiques més ràpides en penjar els anuncis

En el cas dels anuncis de text, les millores per comprovar el compliment de les polítiques agilitzen el temps de càrrega dels anuncis.

Anuncis de cerca responsius

Ara Google Ads Editor ofereix una versió beta dels anuncis de cerca responsius. Contacteu amb l'equip de gestió del compte o amb nosaltres si teniu cap pregunta sobre aquests anuncis.