Introduktion til version 11

Google Ads Editor har fået et nyt design, så du nemmere kan administrere og finde rundt på din konto, uanset om du lige hurtigt har brug for at udføre almindelige opgaver, eller du skal bruge de mere avancerede funktioner og indstillinger. Vi har også givet hele værktøjet et visuelt løft og et nyt layout. Med de opdaterede værktøjer og funktioner får du endnu bedre styr på din konto. Download den nyeste version af Google Ads Editor.

Download Google Ads Editor 11

Se videoen

Nyheder i Google Ads Editor 11

Klik på et link for at gå til afsnittet om emnet.

Grænseflade

Administration og navigation

Værktøjer og funktioner

Typeliste

Skift datavisning med typelisten

Du finder typelisten i sidebjælken under trævisningen. Klik på en type (f.eks. Søgeord, Annoncer, Annoncegrupper, Kampagner osv.) for at ændre datavisningen for en valgt kampagne eller annoncegruppe, eller dobbeltklik på en type for at åbne et pop ud-vindue.

Ud for elementtypen kan du også se antallet af elementer (f.eks. antal søgeord) for din valgte kampagne eller annoncegruppe. Hvis du foretager en søgning, opdateres antallet, så du kan se, hvor mange af elementerne der matcher din søgning. Hvis f.eks. 5 ud af 200 søgeord matcher din søgning, kan du se teksten "5/200" ud for Søgeord. Rullemenuen øverst til højre for typelisten giver dig mulighed for at filtrere typer og skjule typer, der ikke er i brug.

Pop ud-vinduer

Se og rediger forskellige dele af din konto samtidig

Pop ud-vinduer giver dig mulighed for at se forskellige dele af din konto, dine kampagner eller annoncegrupper samtidig. Du kan f.eks. bruge et pop ud-vindue, hvis du vil se dine søgeord, mens du skriver en annoncetekst.

Sådan åbner du pop ud-vinduer:

1. Vælg din konto eller et antal kampagner og annoncegrupper i trævisningen.
  2. Dobbeltklik på en type (f.eks. Søgeord), eller klik på pop ud-pileikonet i typemenuen for at åbne et pop ud-vindue.
  3. Hvis du vil åbne endnu et pop ud-vindue for de valgte elementer, skal du gentage trin 1-2.

Hvis du har åbnet et pop ud-vindue og derefter vælger forskellige kampagner eller annoncegrupper, opdateres oplysningerne i pop ud-vinduet, så dine nye valg afspejles. Du kan også vælge andre kampagner eller annoncegrupper ved at klikke på plusikonet øverst i pop ud-vinduet.

Mere effektiv kontoadministrator

Download flere konti ad gangen, eller download hele MCC-konti

Accounts manager

Kontoadministratoren giver dig nu mulighed for at tilføje og administrere en hel MCC-konto i Google Ads Editor. Du kan også downloade data for flere konti samtidig i stedet for at skulle gøre det for en ad gangen.

Desuden giver kontoadministratoren dig mulighed for at se en oversigt over det samlede antal ændringer, fejl og advarsler på en konto.

Åbn flere konti

Sammenlign, se og rediger mere end én konto ad gangen

Brug kontoadministratoren til at administrere, redigere og se flere konti side om side. Du kan også kopiere og indsætte elementer mellem konti.

Sådan åbner du flere konti:

1. Klik på Konti for at åbne kontoadministratoren.
  2. Vælg en anden konto end den, du i øjeblikket ser på.
  3. Hvis du endnu ikke har tilføjet flere konti, kan du klikke på Tilføj og følge vejledningen for at tilføje endnu en konto.
  4. Klik på Åbn.

Sådan kopierer og indsætter du mellem konti:

1. Følg vejledningen ovenfor for at åbne flere konti i Google Ads Editor.
  2. Når dine kontovinduer er åbne, kan du trække og slippe elementer fra datavisningen for én konto til trævisningen for en anden konto. Du kan også kopiere og indsætte elementer fra en konto til en anden.

Valg af flere elementer

Se og indsæt elementer i flere kampagner eller annoncegrupper

Brug valg af flere elementer for at se elementer fra enhver kombination af kampagner eller annoncegrupper i trævisningen. Du kan også indsætte elementer i flere kampagner og annoncegrupper på én gang.

Sådan vælger du flere elementer:

1. I trævisningen skal du bruge Ctrl+klik (Windows) eller ⌘+klik (Mac) for at vælge flere kampagner eller annoncegrupper.
  2. Vælg en type på typelisten for at se elementer fra dine valgte kampagner eller annoncegrupper.

Sådan kopierer og indsætter du elementer i flere kampagner og annoncegrupper:

1. Kopiér et sæt elementer (f.eks. søgeord, annoncer osv.)
  2. I trævisningen skal du bruge Ctrl+klik (Windows) eller ⌘+klik (Mac) for at vælge flere kampagner eller annoncegrupper.
  3. Indsæt elementerne i de valgte kampagner eller annoncegrupper.
  4. Bekræft de annoncegrupper, som elementerne skal indsættes i, og klik på OK.

Foretag flere ændringer

Ordner automatisk dine data i rækker og kolonner til masseredigering

Værktøjet Foretag flere ændringer ordner automatisk din tekst i rækker og kolonner, så du kan tilføje, opdatere eller fjerne flere elementer på én gang.

Sådan bruger du værktøjet Foretag flere ændringer:

1. På typelisten skal du vælge den type element, som du vil tilføje eller redigere (f.eks. Søgeord).
  2. Klik på Foretag flere ændringer.
  3. Angiv dine data på en af følgende måder:
    1. Kopiér og indsæt en liste med ændringer: Indsæt dine ændringer, eller klik på Indsæt fra udklipsholder. Læg mærke til, at værktøjet automatisk ordner dine data i rækker og kolonner.
    2. Indtast dine data direkte: Start med at vælge en kolonneoverskrift (f.eks. Søgeord), og klik derefter i cellen for at få markøren vist. Sørg for, at værktøjet opdaterer de rigtige kampagner eller annoncegrupper ved at vælge Mine data indeholder kolonner for kampagner og/eller annoncegrupper eller Brug valgte destinationer, og vælg kampagner eller annoncegrupper. Klik derefter på Start behandling.
  4. Gennemgå oversigten over dine ændringer, herunder eventuelle fejl eller advarsler.
  5. Du afslutter værktøjet ved at vælge en af følgende muligheder:
    1. Klik på Afslut og gennemse ændringer for at se ændringerne på din konto. Klik derefter på Behold for at beholde ændringerne eller på Afvis for at fortryde ændringerne.
    2. Klik på Fortryd og annuller for at fortryde dine ændringer.

Fortryd og Annuller Fortryd for flere ændringer

Fortryd ændringer, og annuller fortrudte ændringer, som du har foretaget efter hinanden

Fortryd en eller flere ændringer efter hinanden, eller annuller fortrudte ændringer, eller brug menuerne Fortryd eller Annuller fortryd til at vælge en bestemt eller en række ændringer. I menuerne Fortryd og Annuller fortryd er de seneste 20 ændringer registreret.

Sådan fortryder du ændringer:

1. Brug Ctrl+Z (Windows) eller ⌘+Z (Mac) for at fortryde en ændring.
  2. Gentag trin 1 for at fortryde en række ændringer.

Sådan annullerer du fortrudte ændringer:

1. Brug Shift+Ctrl+Z (Windows) eller Skift+⌘+Z (Mac) for at annullere Fortryd for en ændring – dvs. en ændring, som du tidligere har fortrudt.
  2. Gentag trin 1 for at annullere en række fortrudte ændringer.

Sådan fortryder du ændringer eller annullerer fortrudte ændringer fra menuen:

1. Klik på pilen ud for enten menuen Fortryd eller Annuller Fortryd.
  2. Vælg de ændringer, som du vil fortryde eller annullere Fortryd for. Hvis du fortryder en ændring, fortrydes alle efterfølgende ændringer også.

Smartere søgning

Søg med filtre, flere søgekriterier, gemte søgninger med mere

Søgefunktionen i Google Ads Editor giver dig nu mulighed for at:

• Justere dine søgninger med flere søgekriterier
    Skriv din første søgning, og tryk derefter på Enter. Hvis det er relevant, kan du indtaste endnu en søgning, som også anvendes på dine resultater.
  • Hurtigt redigere en eksisterende søgning
    Dobbeltklik på din søgning i søgefeltet for at redigere den.
  • Opbygge komplekse søgninger
    Klik på søgemenuikonet Avanceret søgning > Søgefunktion, vælg kriterierne for din søgning, og klik derefter på søgeknappen. Du kan gentage disse trin for at tilføje mere end ét kriterie fra søgefunktionen. Hvis du indtaster flere søgetermer (husk at indtaste én pr. linje), får du vist resultater, der matcher en eller flere af termerne.
  • Anvende filtre for at indsnævre søgningen
    Klik på søgemenuikonet Avanceret søgning > Visningsfiltre, og vælg det filter, du vil anvende. Du kan begrænse dine resultater til nye elementer, redigerede elementer, elementer med fejl og meget mere. Trævisningen og typelisten i den venstre sidebjælke kan også filtreres, så der vises bestemte slags kampagner, annoncegrupper og typer.
  • Gemme en søgning, så du kan bruge den igen
    Når du har indtastet en søgning, skal du klikke på søgemenuikonet Avanceret søgning > Gemte søgninger > Gem aktuel søgning som… og angive et navn på den gemte søgning. Hvis du vil anvende din gemte søgning, skal du klikke på søgemenuikonet Avanceret søgning > Gemte søgninger og vælge navnet på søgningen.
  • Bruge søgegenveje
    Du kan indtaste en søgning og bruge tekstgenveje for hurtigt at søge på tværs af en valgt type. Du kan f.eks. bruge søgningen "søgeord:pizza" til at finde alle søgeord med termen "pizza". Se den komplette liste over søgegenveje.

Tastaturgenveje

Udfør almindelige opgaver, og naviger hurtigt rundt på din konto med genveje

Med tastaturgenveje kan du hurtigt navigere hen til bestemte dele af din konto eller oprette nye elementer.

Sådan får du vist en liste over tilgængelige tastaturgenveje:

Vælg Hjælp > Genveje i applikationsmenuen, eller tryk på Ctrl+Shift+/ (Windows) eller Alt+Ctrl+Shift+/ (Mac).

Delt samling

Få adgang til delte budstrategier og undersidelinks

Den delte samling i Google Ads Editor indeholder delte budstrategier og delte undersidelinks. Klik på Delt samling i sidebjælken under typelisten for at se og redigere dine delte elementer eller for at oprette og administrere etiketter.