Presentació de la versió 11

El disseny de Google Ads Editor s'ha modificat perquè us sigui encara més fàcil navegar pel compte i gestionar-lo quan necessiteu accedir ràpidament tant a tasques habituals com a funcions i configuracions avançades. També hem renovat la imatge de tota l'eina, que ara té un disseny nou. Amb les eines i funcions actualitzades podreu controlar millor el compte. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Baixa Google Ads Editor 11

Mireu el vídeo

Novetats de Google Ads Editor 11

Feu clic en qualsevol enllaç per anar directament a la secció d'aquesta pàgina que conté més detalls.

Interfície

Gestió i navegació

Eines i funcions

Llista de tipus

Canvi de la visualització de dades amb la llista de tipus

Trobareu la llista de tipus a la barra lateral, a sota de la visualització d'arbre. Feu clic en un tipus (com ara Paraules clau, Anuncis, Grups d'anuncis, Campanyes, etc.) per canviar la visualització de dades de la campanya o del grup d'anuncis que hàgiu seleccionat o bé feu doble clic en un tipus per obrir una finestra externa.

Al costat del tipus d'element també podeu veure el nombre d'elements (per exemple, el nombre de paraules clau) de la campanya o del grup d'anuncis que hàgiu seleccionat. Si feu una cerca, aquest nombre s'actualitzarà per mostrar tots els elements que coincideixin amb els criteris que hàgiu especificat (per exemple, si coincideixen amb la cerca 5 de 200 paraules clau, veureu "5/200" al costat de Paraules clau). El menú desplegable de la part superior dreta de la llista de tipus permet filtrar per tipus i amagar els que no s'utilitzen.

Finestres externes

Visualització i edició de diverses parts del compte alhora

Les finestres externes us permeten veure alhora diverses parts del compte, de les campanyes o dels grups d'anuncis. Per exemple, podeu fer servir una finestra externa per consultar les paraules clau mentre escriviu el text d'un anunci.

Com es poden obrir les finestres externes:

1. Seleccioneu el compte, o bé les campanyes o els grups d'anuncis que vulgueu a la visualització d'arbre.
  2. Feu doble clic en un tipus (per exemple, Paraules clau) o bé feu clic a la icona de fletxa de finestra externa al menú de tipus per obrir una finestra externa.
  3. Per obrir una segona finestra externa per als elements seleccionats, repetiu els passos 1 i 2.

Si heu obert una finestra externa i després heu seleccionat unes altres campanyes o uns altres grups d'anuncis, la informació de la finestra s'actualitzarà i es mostraran les seleccions noves. També podeu triar unes altres campanyes o uns altres grups d'anuncis fent clic a la icona del signe més que hi ha a la part superior de la finestra externa.

Gestor de comptes més potent

Baixada de diversos comptes alhora o baixada de comptes sencers d'MCC

Accounts manager

Ara el gestor de comptes permet afegir un compte d'MCC sencer i gestionar-lo a Google Ads Editor. També podeu baixar dades de diversos comptes alhora, en lloc de fer-ho individualment.

A més, el gestor de comptes permet veure d'un cop d'ull el nombre total de canvis, d'errors i d'advertiments que hi ha en un compte.

Obrir diversos comptes

Comparació, visualització i edició de més d'un compte alhora

Utilitzeu el gestor de comptes per gestionar, editar i visualitzar diversos comptes paral·lelament. També podeu copiar i enganxar elements entre els comptes.

Com es poden obrir diversos comptes:

1. Feu clic a Comptes per obrir el gestor de comptes.
  2. Seleccioneu un altre compte que no sigui el que esteu consultant.
  3. Si encara no n'heu afegit cap, feu clic a Afegeix i seguiu els passos que s'indiquen per afegir-ne un altre.
  4. Feu clic a Obre.

Com es poden copiar i enganxar elements entre comptes:

1. Seguiu les instruccions anteriors per obrir diversos comptes a Google Ads Editor.
  2. Amb les finestres dels comptes obertes, arrossegueu elements des de la visualització de dades d'un compte i deixeu-los anar a la visualització d'arbre d'un altre. També podeu copiar elements d'un compte i enganxar-los en un altre.

Selecció de diversos elements

Visualitzar i enganxar elements en diverses campanyes o en diversos grups d'anuncis

Feu servir la selecció de diversos elements per visualitzar elements de qualsevol combinació de campanyes o grups d'anuncis a la visualització d'arbre o per enganxar elements a diverses campanyes i a diversos grups d'anuncis alhora.

Com s'utilitza la selecció de diversos elements:

1. A la visualització d'arbre, utilitzeu Ctrl + clic (Windows) o ⌘ + clic (Mac) per seleccionar diverses campanyes o diversos grups d'anuncis alhora.
  2. Seleccioneu un tipus al menú de tipus per visualitzar elements de les campanyes o dels grups d'anuncis que heu seleccionat.

Com es copien i s'enganxen elements a diversos grups d'anuncis i campanyes:

1. Copieu un conjunt d'elements (p. ex., paraules clau, anuncis, etc.).
  2. A la visualització d'arbre, utilitzeu Ctrl + clic (Windows) o ⌘ + clic (Mac) per seleccionar diverses campanyes o diversos grups d'anuncis alhora.
  3. Enganxeu aquests elements a les campanyes o als grups d'anuncis que heu seleccionat.
  4. Confirmeu els grups d'anuncis als quals voleu enganxar els elements i feu clic a D'acord.

Eina Fes diversos canvis

Organitza automàticament les dades en files i columnes per a edicions massives

L'eina Fes diversos canvis organitza automàticament el text en files i en columnes perquè pugueu afegir, actualitzar o treure diversos elements alhora.

Com s'utilitza l'eina Fes diversos canvis:

1. A la llista de tipus, seleccioneu el tipus d'element que vulgueu afegir o editar (per exemple, Paraules clau).
  2. Feu clic a Fes diversos canvis.
  3. Introduïu les dades d'una d'aquestes dues maneres:
    1. Copieu i enganxeu una llista de canvis: enganxeu els canvis o feu clic a Enganxa des del porta-retalls. Veureu que l'eina organitza automàticament les dades en files i columnes.
    2. Escriviu directament les dades: per començar, seleccioneu un encapçalament de columna (per exemple, Paraules clau) i, a continuació, feu clic a la cel·la perquè aparegui el cursor. Per assegurar-vos que l'eina actualitza les campanyes o els grups d'anuncis correctes, seleccioneu Les meves dades inclouen columnes per a campanyes o grups d'anuncis o Utilitza les destinacions seleccionades i selecciona campanyes o grups d'anuncis i, a continuació, feu clic a Processa.
  4. Reviseu el resum dels canvis, inclosos els errors i els advertiments.
  5. Per sortir de l'eina, trieu una d'aquestes opcions:
    1. Feu clic a Finalitza i revisa els canvis per veure els canvis al compte i després feu clic a Conserva per conservar els canvis o a Rebutja per desfer-los.
    2. Feu clic a Desfés i cancel·la per desfer els canvis.

Desfer i refer diversos canvis

Desfer o refer els canvis que heu fet de manera successiva

Desfeu o refeu un o més canvis successivament, o bé feu servir els menús "Desfés" o "Refés" per seleccionar un canvi o una sèrie de canvis. Els menús "Desfés" i "Refés" fan el seguiment de fins a 20 canvis.

Com es desfan els canvis:

1. Utilitzeu Ctrl + Z (Windows) o ⌘ + Z (Mac) per desfer un canvi.
  2. Repetiu el pas 1 per desfer una sèrie de canvis.

Com es refan els canvis:

1. Utilitzeu Maj + Ctrl + Z (Windows) o Maj + ⌘ + Z (Mac) per refer un canvi (que ja s'ha desfet).
  2. Repetiu el pas 1 per refer una sèrie de canvis.

Com es desfà o es refà un canvi des del menú:

1. Feu clic a la fletxa que hi ha al costat del menú Desfés o Refés.
  2. Trieu quins canvis voleu desfer o refer. Si desfeu un canvi, també es desfaran els canvis que hàgiu fet posteriorment.

Cerca més intel·ligent

Cerca amb filtres, amb diversos criteris de cerca, amb cerques desades, etc.

Ara, amb la cerca de Google Ads Editor podeu:

• Restringir les cerques amb diversos criteris de cerca.
    Escriviu la primera cerca i premeu la tecla Retorn. Podeu escriure una segona cerca, que també s'aplicarà als resultats, si escau.
  • Editar ràpidament una cerca existent.
    Feu doble clic a la cerca de la barra de cerca per editar-la.
  • Crear cerques complexes.
    Feu clic a la icona del menú de cerca Cerca avançada > Creador de cerques, seleccioneu els criteris de la cerca i feu clic al botó de cerca. Podeu repetir aquests passos per afegir més d'un criteri des del creador de cerques. Si introduïu diversos termes de cerca (recordeu que n'heu d'escriure un per línia), es mostraran els resultats que coincideixin amb qualsevol d'aquests termes.
  • Aplicar filtres per restringir la cerca.
    Feu clic a la icona del menú de cerca Cerca avançada >.Mostra els filtres i seleccioneu el filtre que vulgueu aplicar. Podeu limitar els resultats a elements nous, elements editats o elements amb errors, entre d'altres. També podeu filtrar la visualització d'arbre i la llista de tipus de la barra lateral esquerra perquè es mostrin determinats grups d'anuncis, classes de campanyes i tipus.
  • Desar una cerca per utilitzar-la posteriorment.
    Després d'introduir una cerca, feu clic a la icona del menú de cerca Cerca avançada > Cerques desades  > Desa la cerca actual com a… i especifiqueu un nom per desar-la. Per utilitzar una cerca desada, feu clic a la icona del menú de cerca Cerca avançada > Cerques desades i seleccioneu el nom de la cerca que vulgueu utilitzar.
  • Utilitzar dreceres de cerca.
    Podeu introduir una cerca i utilitzar dreceres de text per fer cerques ràpides en tot el tipus seleccionat. Per exemple, podeu fer la cerca keyword:pizza per trobar totes les paraules clau que continguin el terme "pizza". Vegeu tota la llista de dreceres de cerca.

Tecles de drecera

Tasques habituals i navegació pel compte ràpidament amb dreceres

Les tecles de drecera permeten navegar ràpidament fins a zones del compte o crear elements nous.

Com es pot consultar una llista de les tecles de drecera disponibles:

Seleccioneu Ajuda > Dreceres al menú de l'aplicació o bé premeu Ctrl + Maj + / (Windows) o Alt + Ctrl + Maj + / (Mac).

Biblioteca compartida

Accés a les estratègies d'ofertes i als enllaços de lloc compartits

A la Biblioteca compartida de Google Ads Editor s'inclouen estratègies d'ofertes i enllaços de lloc compartits. A la barra lateral que hi ha a sota de la llista de tipus, feu clic a Biblioteca compartida per veure i editar els elements compartits o per crear i gestionar etiquetes.