Een plaatsing toevoegen

1. Selecteer Zoekwoorden en targeting > Plaats.
  2. Klik op Plaatsing toevoegen.
  3. Als u hierom wordt gevraagd, selecteert u de campagne waaraan u de nieuwe plaatsing wilt toevoegen en klikt u op OK.
  4. Geef uw plaatsing op in het bewerkingspaneel. Kies een van deze indelingen:
  5. Optionele velden:
    • Max. CPM, Max. CPC: laat deze velden leeg zodat het standaardbod voor de advertentiegroep wordt gebruikt.
    • Bodaanpassing: voer een bodaanpassing in van -90 t/m +900.
    • Status
    • Uiteindelijke URL: laat dit veld leeg als u de uiteindelijke URL van de advertentie wilt gebruiken.