Download udvalgte kampagner, søgeord, målretningsdata, annoncer og annonceaktiver

En ny funktion i Google Ads Editor giver dig mulighed for at vælge, hvilke elementer der skal downloades, så downloaden kan gå hurtigere. Download den sidste nye version af Google Ads Editor.

I Google Ads Editor har du mulighed for enten at vælge alle eller kun bestemte kampagner, søgeord, målretningsdata, annoncer og annonceaktiver, når du downloader eller opdaterer din konto. Der er følgende muligheder:

• Alle kampagner: Download eller opdater hele kontoen.
  • Kampagner, der allerede er downloadet: Denne mulighed er kun tilgængelig, hvis hele kontoen eller en del af den allerede er downloadet i Google Ads Editor. Hvis du tilføjer en ny konto, er denne mulighed nedtonet. Alternativt kan du opnå det samme ved at vælge "Kampagner, jeg vælger" og vælge de kampagner, du allerede har downloadet.
  • Kampagner, jeg vælger: Hvis du vælger denne mulighed, indlæses der en liste over kampagner i Google Ads Editor, så du kan vælge, hvilke af dem du vil downloade eller opdatere. Derefter kan du til enhver tid ændre det sæt kampagner, du har downloadet.

Under "Vælg de elementtyper, der skal downloades" kan du vælge de søgeord, målretningsdata, annoncer og annonceaktiver, der skal downloades.

Vælg en undergruppe af kampagner

Du kan hurtigt vælge de typer kampagner, der skal downloades, ved at bruge de links, der vises i dialogboksen til valg af kampagner (Alle, Ingen, Aktive eller Sat på pause). Hvis du f.eks. vælger Aktive, downloades der kun aktive kampagner, og kampagner, der er slettet, afsluttet eller sat på pause, forbliver på serveren. Du kan også vælge de søgeord, målretningsdata, annoncer og annonceaktiver, der skal downloades. Bemærk! Hvis du ikke foretager ændringer i sektionen "Vælg de elementtyper, der skal downloades", vælges alle elementtyper som standard.

Ikke-uploadede ændringer

Hvis du undlader at vælge en kampagne med ikke-uploadede ændringer, går de ikke-uploadede ændringer tabt. I så fald vises der dog først en advarsel, så du har mulighed for at annullere downloaden.

Foretag fejlfinding i tilfælde af langsom download af konti eller de seneste ændringer

Hvis download af konti eller de seneste ændringer går langsommere end normalt i Google Ads Editor, kan du tjekke denne liste over mulige årsager:

• Bruger du den sidste nye version af Google Ads Editor? Dette problem kan muligvis løses ved at opgradere til den sidste nye version. Start med at tjekke, hvilken version du bruger, og gå derefter til siden til download af Google Ads Editor for at hente den sidste nye version.

• Er der dårlig internetforbindelse til din computer? Du kan finde ud af, om problemet er relateret til den computer, du bruger, ved at downloade kontoen på en anden computer eller bede en kollega om at downloade kontoen fra en anden lokation.

• Forsøger du at downloade for mange elementer? Hvis din konto er meget stor, kan du ændre indstillingerne for download. Du kan f.eks. fravælge nogle af kampagnerne eller vælge ikke at downloade fjernede og afsluttede elementer eller bestemte annoncetyper og -aktiver.

Har du en meget stor konto? I så fald kan du skifte downloadtilstand i Google Ads Editor og prøve at downloade igen.