Wijzigingen naar Google Ads uploaden

Voordat u wijzigingen naar uw Google Ads-account uploadt, moet u uw wijzigingen controleren.

Als er een probleem optreedt bij het uploaden van wijzigingen, leest u meer informatie over hoe u veelvoorkomende fouten in Google Ads Editor oplost.

Wijzigingen uploaden

1. Klik in de werkbalk op Uploaden.
  2. Geef aan of u wijzigingen wilt uploaden naar Alle campagnes of alleen naar Geselecteerde campagnes.
  3. Neem het overzicht van de wijzigingen door en klik op Uploaden om door te gaan.
  4. Google Ads Editor geeft per campagne een gedetailleerd overzicht weer van de uploadvoortgang. (U kunt deze informatie indien nodig behouden door dit rapport in een afzonderlijk document te kopiëren.)
  5. Als u het doorvoeren van de wijzigingen wilt onderbreken, klikt u in het dialoogvenster op Onderbreken. Klik op Uploaden hervatten wanneer u verder wilt gaan.
  6. Klik op Sluiten als de upload is afgerond.

Uploaden naar meerdere accounts

U kunt uploaden naar meerdere accounts tegelijk.

1. Selecteer in Accountbeheer de accounts met bewerkingen die u wilt uploaden.
  2. Klik op Uploaden.

Aan andere accounts werken terwijl u wijzigingen uploadt

Als u in Google Ads Editor meerdere accounts beheert, kunt u een ander account bewerken terwijl de wijzigingen worden geüpload.

Nadat de wijzigingen zijn geüpload

Nadat de wijzigingen zijn geüpload, wordt er in Google Ads Editor een uploadrapport weergegeven. Hierin ziet u ook eventuele fouten. Campagnes en advertentiegroepen die niet-geüploade wijzigingen bevatten, worden vetgedrukt weergegeven.

De wijzigingen die u heeft aangebracht, zijn onmiddellijk zichtbaar in uw account. Zoals bij elke wijziging in uw account kan er een lichte vertraging optreden voordat de wijzigingen in het Google Netwerk worden weergegeven.

Opmerking: Als u advertenties in Google Ads Editor bewerkt, zorgen velden in de UI van Google Ads die niet worden ondersteund in Google Ads Editor ervoor dat de tekst in het veld wordt verwijderd als u wijzigingen uit Google Ads Editor post. Als u een advertentietype met niet-ondersteunde velden bewerkt, raden we u aan deze wijzigingen rechtstreeks door te voeren in de UI van Google Ads.