Niet-doorgevoerde wijzigingen controleren voordat deze worden doorgevoerd

Wanneer u de wijzigingen wilt doorvoeren, gebruikt u de zoekbalk om de gegevensweergave te filteren. U kunt dan alleen items weergegeven die zijn gewijzigd. Dit gaat als volgt:
  1. Selecteer de accountnaam in de structuurweergave.
  2. Klik op het pictogram van het zoekmenu Geavanceerd zoeken> Filters weergeven > Alle doorgevoerde wijzigingen.
  3. Klik op de items in de typelijst om voor elk type de niet-doorgevoerde wijzigingen te bekijken.

Vergeet niet om Google Ads Editor uw wijzigingen te laten controleren op fouten voordat u de wijzigingen doorvoert. Wanneer u uw wijzigingen doorvoert, geeft Google Ads Editor een overzicht weer van de wijzigingen die worden doorgevoerd in Google Ads.

U kunt ook op elk gewenst moment een momentopname van uw account exporteren om deze te controleren of te delen met collega's.