Een nieuwe advertentie maken

Belangrijk: Vanaf 31 januari 2017 kunt u alleen nog tekstadvertenties maken en bewerken in de indeling voor uitgebreide tekstadvertenties. Uw bestaande standaardtekstadvertenties worden nog steeds weergegeven naast uitgebreide tekstadvertenties, maar u kunt de content van deze advertenties niet aanpassen. U kunt ze nog wel onderbreken en inschakelen. Als u uw standaardtekstadvertentie vóór 31 januari 2017 heeft gemaakt en de advertentie nog wacht op goedkeuring, wordt deze nog gewoon beoordeeld. We raden u ten zeerste aan stappen te nemen om uw standaardtekstadvertenties over te zetten naar de nieuwe uitgebreide indeling.

Volg deze stappen om een nieuwe advertentie te maken:

1. Selecteer in de structuurweergave de advertentiegroep die u wilt bewerken.
  2. Voeg uw nieuwe advertentie op een van de volgende twee manieren toe:
    • Selecteer Advertenties in de typenlijst, kies het type advertentie dat u wilt maken en klik vervolgens op de knop Toevoegen in de gegevensweergave die aan dat advertentietype is gekoppeld.
    • Gebruik het menu Gegevens > Nieuw toevoegen om het nieuwe advertentietype te selecteren.
  3. Geef de vereiste gegevens voor het geselecteerde advertentietype op.

Gebruik de onderstaande link voor gedetailleerde informatie over het toevoegen van een specifiek advertentietype:

Indelingen voor Gmail-advertenties in de Europese Unie (EU), Noorwegen, Liechtenstein en Zwitserland

Google heeft de indelingen voor Gmail-advertenties in de EU, Noorwegen, Liechtenstein en Zwitserland gewijzigd en biedt een nieuw en gemoderniseerd uiterlijk. De wijziging past de advertentieplaatsing en het ontwerp in sommige landen aan voor esthetische en transparantieverbeteringen voor advertenties.

Indelingsvoorbeelden

Vanuit het perspectief van de kijker is deze wijziging niet opdringerig en past die de plaatsing en het ontwerp van advertenties in sommige landen aan voor esthetische en transparantieredenen.

Mobiele indeling

Een illustratie van hoe Gmail-advertenties worden getoond op mobiele apparaten.

Desktopindeling

Een illustratie van hoe Gmail-advertenties worden getoond op desktops.