Endring av enhetsmålretting for kampanjer

Google Ads Editor versjon 1.8 har støtte for de nyeste oppdateringene av publikumsmålretting. Tidligere versjoner av Google Ads Editor har ikke støtte for de nye målrettingsmetodene. Hvis du vil unngå at det oppstår feil når du laster ned, ser på og tilordner målgrupper, anbefaler vi at du oppgraderer til Google Ads Editor versjon 1.8.

Du kan tilpasse kampanjer slik at de blir målrettet mot bestemte enheter og operativsystemer. Dette gir deg presis kontroll over hvem som får se annonsene dine. Følg disse instruksjonene for å målrette mot bestemte enheter:

1. Velg Kampanjer i typelisten.
  2. Velg én eller flere kampanjer. Hvis du velger flere kampanjer, gjelder endringene for alle kampanjene du har valgt.
  3. Klikk på Rediger ved siden av Enheter i redigeringspanelet.
  4. Velg ett av alternativene nedenfor:
    • Alternativ 1: Velg Alle tilgjengelige enheter. Hvis du velger dette alternativet, fjernes alle tidligere innstillinger for målretting mot operativsystemer eller operatører.
    • Alternativ 2 (bare for banner- og videokampanjer): Velg La meg velge ... for å målrette mot bestemte operativsystemer. Spesifiser deretter hvilke versjoner og operatører du vil målrette mot.
  5. Klikk på OK.

Linker til beslektet innhold