Apparaattargeting van uw campagne wijzigen

Google Ads Editor 1.8 ondersteunt de nieuwste updates voor doelgroeptargeting. Eerdere versies van Google Ads Editor ondersteunen de nieuwe targetingmethoden niet. We raden u aan te upgraden naar Google Ads Editor 1.8 om fouten te voorkomen als u uw doelgroepen downloadt, bekijkt en toewijst.

Campagnes kunnen worden aangepast om specifieke apparaten en besturingssystemen te targeten, zodat u beter en nauwkeuriger kunt bepalen wie uw advertenties te zien krijgt. Volg deze instructies om apparaten te targeten:

1. Selecteer Campagnes in de lijst met typen.
  2. Selecteer een of meer campagnes. (Als u meerdere campagnes selecteert, worden uw wijzigingen op alle geselecteerde campagnes toegepast.)
  3. Klik in het bewerkingspaneel naast Apparaten op Bewerken.
  4. Kies een van de onderstaande opties:
    • Optie 1: Selecteer Alle beschikbare apparaten. Met deze optie verwijdert u alle eerdere targetinginstellingen voor besturingssystemen en providers.
    • Optie 2 (alleen voor display- en videocampagnes): Selecteer Laat mij kiezen... om bepaalde besturingssystemen te targeten. Kies vervolgens specifieke versies en providers.
  5. Klik op OK.