Om partnere innen butikksalg

Med partnere innen butikksalg – som er noen håndplukkede selskaper med sofistikerte sikkerhets- og personvernsystemer – kan du importere data om transaksjonene dine utenfor nettet direkte til Google Ads. I denne artikkelen finner du informasjon om fordelene ved å samarbeide med partnere innen butikksalg.

Fordeler

Du kan oppnå mange fordeler ved å samarbeide med en partner innen butikksalg:

• Støttede opplastinger: Partnerne innen butikksalg er direkteintegrert i Google Ads API. Hensikten med dette er å automatisere prosessen for dataopplasting og sikre stabile og pålitelige dataopplastinger.
  • Teknisk brukerstøtte: Alle partnerne innen butikksalg kan feilsøke tekniske problemer, så du kan fokusere på de sentrale delene av forretningsvirksomheten din.
  • Datahygiene og -formatering: Partnerne innen butikksalg kan hjelpe deg med å formatere dataene dine, så alle opplastinger blir korrekte og problemfrie. Disse partnerne kan for eksempel gjennomgå kolonner i filen med data om butikksalgene dine for å hjelpe deg med å feilsøke vanlige problemer.
  • Bedre samsvarsfrekvenser: Noen partnere har utarbeidet robuste diagrammer for kundeinformasjon. Med disse kan du potensielt få opp samsvarsfrekvensene dine.

Veiledning

Følg fremgangsmåten nedenfor hvis du vil samarbeide med en partner innen butikksalg. Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Google-salgsrepresentanten din.

1. Få bekreftet at du kan benytte deg av butikksalg for forhandlere og restauranter eller for andre bedriftstyper.
  2. Konfigurer måling av butikksalg i Google Ads-kontoen din.
  3. Inngå en arbeidsavtale direkte med partnere innen butikksalg for å bruke tjenestene deres.
  4. Gi partneren et OAuth-token, slik at denne parten kan laste opp dataene dine til Google Ads-kontoen på en sikker måte. Du kan når som helst trekke tilbake OAuth-token du gir til partnere, hvis du vil avslutte samarbeidet.

Eksempel

Du må gi den aktuelle partneren innen butikksalg tilgang til Google Ads-kontoen din via en registrert app det opplyses om i autentiseringsscenariene våre. Partneren viser deg så en samtykkeside der du må logge på med Google Ads-legitimasjonen din. Google viderekobler deg så til appens viderekoblingsadresse, som omfatter et tilgangstoken (for midlertidig tilgang) og et oppdateringstoken (så det kan bes om påfølgende tokener så fort den opprinnelige utløper). Med dette får partnerappen tilgang til Google Ads API på vegne av deg, uten at passordet ditt deles med tredjeparten, eller at partneren må autentiseres hver bidige gang.

Tilgjengelighet av partnerprogrammet for butikksalg

Google stiller med de aller beste tjenestene for at du skal lykkes. Vi har omhyggelig håndplukket en rekke salgspartnere for at du skal kunne nå målene du har satt deg. Disse partnerne skal hjelpe deg med opplasting av data og tekniske forhold, slik at du kan holde fokus på selve driften.

Partnere innen butikksalg tilbyr en rekke tjenester – alt fra administrering av data og tilpassede integrasjoner til datahygiene med mer.

Liste over partnere

• Acxiom
  • EasyRewardz
  • EDM
  • Epsilon
  • Experian
  • LeadsBridge
  • LiveRamp
  • Napp

GÅ TILBAKE TIL STARTSIDEN FOR BUTIKKSALG