Myyntikumppanit

Ostot kaupasta ‑kumppanit ovat valikoituja yrityksiä, jotka voivat auttaa sinua importoimaan offline-tapahtumadatasi suoraan Google Adsiin. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä hyötyä myyntikumppanin kanssa työskentelystä voi olla.

Sisällys:

Hyödyt

Myyntikumppaneista on monenlaista hyötyä:

• Tuetut lataukset: Myyntikumppaneilla on suora pääsy Google Ads APIin datanlatausprosessin automatisoimiseksi sekä yhdenmukaisten ja luotettavien latausten varmistamiseksi.
  • Tekninen tuki: Kaikki myyntikumppanit voivat auttaa teknisten ongelmien ratkaisemisessa, minkä ansiosta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.
  • Datahygienia ja datan muotoilu: Myyntikumppanit voivat auttaa datan muotoilemisessa, minkä ansiosta lataukset hoituvat sujuvasti ja virheettömästi. He voivat esimerkiksi tarkistaa myyntidatatiedoston sarakkeet ja etsiä ratkaisuja yleisiin virheisiin.
  • Paremmat osuvuusprosentit: Joillakin kumppaneilla on tarkkoja asiakastietokaavioita, mikä voi parantaa osuvuusprosentteja.

Myyntikumppaniohjelman saatavuus

Huolellisesti valittujen myyntikumppaneiden avulla voit saavuttaa tavoitteesi. Nämä kumppanit voivat hoitaa datan lataamisen ja muut tekniset asiat, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi. Myyntikumppanit tarjoavat laajan valikoiman palveluita aina datanhallinnasta ja räätälöidystä integroinnista datahygieniaan ja datan muotoiluun.

Kumppanit:

• EDM
  • Experian
  • LeadsBridge
  • LiveRamp
  • Napp
  • Urban Science (vain Yhdysvalloissa – autoteollisuuden OEM-valmistajat ja alueelliset jälleenmyyjäryhmät).

Ohjeita yhteistyön tekemiseen myyntikumppanin kanssa

Jos haluat tehdä yhteistyötä myyntikumppanin kanssa, seuraa alla olevia ohjeita. Jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä Google Ads ‑myyjään.

1. Varmista, että jälleenmyyjille, ravintoloille, autoteollisuuden OEM-valmistajille / alueellisille jälleenmyyjäryhmille tarkoitetun toimipistemyynnin ehdot täyttyvät.
  2. Valmistele Google Ads ‑tilisi toimipistemyyntimittausta varten.
  3. Allekirjoita toimeksianto suoraan myyntikumppanin kanssa, jotta voit käyttää kumppanin palveluita.
  4. Myönnä kumppanille OAuth-tunnuksesi, jotta kumppani voi varmistaa, mille Google Ads ‐tileille dataa ladataan, ja määrittää latausluvat asiakaslinkin kautta.

Hyvä huomata

• Tunnuksen luoneen käyttäjän on oltava sen Google Ads ‐tilin järjestelmänvalvoja, joka omistaa latausten lähettämiseen liittyvän konversiotapahtuman. Kumppanit edellyttävät käyttötunnusta, jotta konversiot voidaan ladata asiakastunnuksen tai Oma asiakaskeskus ‐tilin tietoihin tietyn käyttäjän puolesta.
  • Asiakaslinkin avulla voit linkittää Google Ads ‐tilisi helposti hyväksyttäviin kolmannen osapuolen kumppaneihin, jotta kumppanit voivat ladata dataa puolestasi.

Tilin linkittäminen: Myyntikumppaneiden linkittäminen Google Ads ‐tiliisi

Tietyt Googleen integroidut kolmannet osapuolet voivat ladata kumppanirajapinnan avulla dataa suoraan Google Ads ‐tilillesi hyödyntämällä ensimmäisen osapuolen asiakasdataasi. Tällaisia kolmannen osapuolen data-alustoja voivat olla datanhallinnan palveluntarjoajat, asiakkuudenhallintapalvelut (CRM), asiakasdata-alustat (CDP) ja muut toimistot.

Ennen kuin aloitat

Varmista, että kumppani, jolle haluat lähettää dataa, on jokin seuraavista Googlen integrointikumppaneista:

• EDM
  • LiveRamp
  • Napp
  • Urban Science (vain Yhdysvalloissa – autoteollisuuden OEM-valmistajat ja alueelliset jälleenmyyjäryhmät).

Toimipistemyynti ei ole kaikkien mainostajien käytettävissä. Lue lisää toimipistemyyntimittauksesta.

Google Ads ‐tilin voi linkittää kahdella tavalla, jotta kumppani voi ladata dataa puolestasi kumppanin API-työnkulun tai käyttöliittymän kautta.

Jos luot kumppanilinkkiä ensimmäistä kertaa, suosittelemme käyttämään API-työnkulkua kumppanisi verkkosivustolla, sillä näin voit linkittää useita tilejä kerralla.

Alla olevassa osiossa kerrotaan, miten voit linkittää data-alustan ja poistaa linkityksen käyttöliittymässä.

Kun olet linkittänyt Googlen integrointikumppanin Google Ads ‐tiliisi, voit lähettää asiakasdataa tilillesi toimipistemyyntiä varten.

Ohjeet

Animaatio, josta näkyy, miten voit luoda dataintegroinnin mäppäyskumppanin kanssa Google Adsissa

Näin voit linkittää myyntikumppanin Google Ads ‐tiliisi

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Suosittelemme, että otat yhteyttä kumppaneihin, joiden kanssa teet toimipistemyynti‑konversioiden latauksiin liittyvää yhteistyötä. He voivat auttaa sinua linkityksessä ja esimerkiksi joukkolinkitykseen liittyvissä kysymyksissä. Jos haluat linkittää kumppanin Google Ads ‐käyttöliittymän kautta, tee näin:

Huom. Käyttäjän on oltava sen Google Ads ‐tilin järjestelmänvalvoja, joka omistaa latausten lähettämiseen liittyvän konversiotapahtuman.

1. Klikkaa Google Ads ‐tilisi järjestelmänvalvojakuvaketta Admin Icon.
  2. Valitse Linkitetyt tilit.
  3. Etsi "Muut suositut tuotteet" ‐kohdasta kumppanin nimi ja avaa ikkuna klikkaamalla Tiedot.
  4. Klikkaa Linkitä. Seuraavassa ikkunassa on lisätietoa data-alustan linkistä.
  5. Valitse Valtuuta ja klikkaa Luo dataintegrointi.
    • Tilisi on nyt linkitetty myyntikumppaniin.

Kumppani lisätään "Linkitetyt tilit ja tuotteet" ‐listaan. Klikkaamalla Hallinnoi ja linkitä voit siirtyä sivulle, jolla voit joko poistaa data-alustan linkityksen tai kirjautua data-alustalle ja ottaa käyttöön asiakaslistoja. Voit poistua sivulta klikkaamalla tilin vasemmassa yläkulmassa näkyvän data-alustan nimen vierestä Red X icon.

Näin voit poistaa myyntikumppanin ja Google Ads ‐tilisi välisen linkityksen

1. Klikkaa Google Ads ‐tilisi järjestelmänvalvojakuvaketta Admin Icon.
  2. Valitse Linkitetyt tilit.
  3. Etsi "Linkitetyt tilit ja tuotteet" ‐kohdasta kumppanin nimi ja klikkaa Tiedot.
  4. Klikkaa Toiminta-sarakkeesta Poista linkitys.

Kun Google Ads ‐tilisi ja kumppanin välinen linkitys on poistettu, kyseinen kumppani ei voi enää ladata dataa puolestasi.

PALAA "OSTOT KAUPASTA" ‑ETUSIVULLE