Om partnere inden for butikssalg

Partnere inden for salg via butikken er et udvalgt antal virksomheder, der kan hjælpe dig med at importere dine dine data om offlinetransaktioner direkte til Google Ads. Denne artikel indeholder oplysninger om fordelene ved at samarbejde med partnere inden for butikssalg.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Fordele

Det giver dig flere fordele at samarbejde med en partner inden for butikssalg:

• Understøttede uploads: Partnere inden for salg via butikken integreres direkte med vores Google Ads API, processen til upload af data automatiseres, og der er sikkerhed for konsekvente og pålidelige datauploads.
  • Teknisk support: Alle partnere inden for butikssalg kan finde og løse tekniske problemer, hvilket giver dig mulighed for at fokusere på din kerneforretning.
  • Datahygiejne: Partnere inden for salg via butikken kan hjælpe med at formatere dine data for at sikre korrekte og problemfrie uploads. Partnere inden for butikssalg kan f.eks. gennemgå kolonner i din fil med data om butikssalg for at hjælpe med at finde og rette almindelige fejl.
  • Forbedrede matchprocenter: Nogle partnere har solide grafer over kundeoplysninger, der kan øge matchprocenter.

Tilgængelighed af programmet for partnere inden for salg via butikken

Formålet med denne liste med omhyggeligt udvalgte partnere inden for butikssalg er at hjælpe dig med at nå dine mål. Disse partnere hjælper dig med datauploads og tekniske spørgsmål, så du kan fokusere på din virksomhed. Partnere inden for salg via butikken tilbyder en række forskellige muligheder, fra dataadministration, tilpassede integrationer, datahygiejne, dataformatering og meget mere.

Liste over partnere

• EDM
  • Experian
  • LeadsBridge
  • LiveRamp
  • Napp
  • Byvidenskab (kun USA – bilproducenter (OEM'er) og regionale forhandlergrupper)

Vejledning til samarbejde med en partner inden for butikssalg

Hvis du vil samarbejde med en partner inden for butikssalg, skal du følge nedenstående trin. Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte din Google Ads-salgsrepræsentant.

1. Verificer, om du er kvalificeret til butikssalg for forhandlere, restauranter, bilproducenter (OEM'er)/regionale forhandlergrupper i bilbranchen.
  2. Konfigurer din Google Ads-konto til at bruge måling af butikssalg.
  3. Underskriv en arbejdsbeskrivelse direkte hos en partner inden for butikssalg for at kunne bruge partnerens tjenester.
  4. Giv dit OAuth-token til partneren, så denne kan verificere, hvilke Google Ads-konti dataene skal uploades til, og etablere uploadtilladelser via Kundematch.

Bemærk!

• Den bruger, der genererer tokenet, skal være administrator for den Google Ads-konto, der ejer den konverteringshandling, som uploads skal indsendes til. Partnere skal have et adgangstoken for at uploade konverteringer til et kunde-id eller MCC på vegne af en given bruger.
  • Med Kundematch kan du nemt knytte dine Google Ads-konti til kvalificerede tredjepartspartnere, som giver partneren mulighed for at uploade data på dine vegne.

Kontotilknytning: Knyt partnere inden for butikssalg til din Google Ads-konto

Visse Google-integrerede tredjeparter kan uploade data direkte til din Google Ads-konto ved hjælp af dine førstepartskundedata. Disse typer af dataplatforme fra tredjeparter omfatter dataintroduktion, tjenester til kundestyring (CRM, Customer Relationship Management), kundedataplatforme (CDP, customer data platforms) og bureauer.

Før du begynder

Sørg for, at den partner, du vil sende data til, er en af følgende Google-integrerede partnere:

• EDM
  • Liveramp
  • Napp
  • Byvidenskab (kun USA – bilproducenter (OEM'er) og regionale forhandlergrupper)

Salg via butikken er ikke tilgængeligt for alle annoncører. Få flere oplysninger om måling af butikssalg.

Der er 2 metoder til at tilknytte din Google Ads-konto, så en partner kan uploade på dine vegne via partnerens API-arbejdsgang eller brugerfladen.

Hvis du opretter en partnertilknytning for første gang, anbefaler vi, at du gennemgår API-arbejdsgangen på din partners website, da denne rute gør det muligt at tilknytte flere konti på samme tid.

Denne sektion beskriver, hvordan du opretter eller fjerner en tilknytning til en dataplatform i brugerfladen.

Når du har knyttet en Google-integreret partner til din Google Ads-konto, kan du sende dine kundedata til din konto til butikssalg

Vejledning

En animation, der viser, hvordan du opretter en dataintegration med en tilknytningspartner i Google Ads.

Sådan knytter du en partner inden for butikssalg til din Google Ads-konto

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Vi anbefaler, at du kontakter den partner, du samarbejder med, om upload af butikssalg, så vedkommende kan hjælpe dig igennem tilknytningsprocessen. Partnere kan hjælpe dig med massetilknytning eller håndtering af eventuelle spørgsmål, du måtte have. Hvis du vil oprette forbindelse til en partner via Google Ads-brugerfladen, skal du følge denne fremgangsmåde:

Bemærk! Den bruger, der følger nedenstående trin, skal være administrator for den Google Ads-konto, der ejer den konverteringshandling, som uploads skal indsendes til.

1. Klik på administratorikonet Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Tilknyttede konti.
  3. Find partnernavnet under "Andre populære produkter", og klik på Info for at åbne vinduet.
  4. Klik på Tilknyt. Det næste vindue indeholder yderligere oplysninger om tilknytningen til dataplatformen.
  5. Klik på Godkend og derefter på Opret dataintegration.
    • Du er nu tilknyttet en partner inden for butikssalg.

Partneren føjes til listen "Dine tilknyttede konti og produkter". Hvis du klikker på Administrer og tilknyt, kommer du til en side, hvor du enten kan fjerne tilknytningen af dataplatformen eller logge ind på din dataplatformskonto og konfigurere dine kundelister. Hvis du vil forlade denne side, skal du klikke på ikonet Red X icon ud for navnet på dataplatformen øverst til venstre på din konto.

Sådan fjerner du tilknytningen til en partner inden for butikssalg fra din Google Ads-konto

1. Klik på administratorikonet Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Tilknyttede konti.
  3. Find partnernavnet under "Dine tilknyttede konti og produkter", og klik på Info.
  4. Klik på Fjern tilknytning i kolonnen "Handling".

Når du har fjernet tilknytningen fra din partner til din Google Ads-konto, kan denne partner ikke længere uploade på dine vegne.

GÅ TILBAGE TIL STARTSIDEN FOR SALG VIA BUTIKKEN