Syötteiden käyttäminen Sovelluskampanjoissa

Käyttämällä Sovelluskampanjassa syötteitä voit hyödyntää tiettyä sovelluksessasi olevaa sisältöä, esimerkiksi tuotteita ja muuta tarjontaa, sekä sovelluksen sisäisiä mainoksia, jotka ovat entistä räätälöidympiä ja kohdistettu paremmin nykyisille ja potentiaalisille käyttäjille.

Kenen kannattaa käyttää Sovelluskampanjan mainossyötteitä?

• Yritysten, joilla on monipuolista sovelluksen sisäistä sisältöä ja tietoa. Tällaisia toimialoja voivat olla esimerkiksi vähittäiskauppa, paikalliset palvelut, hotellit, lennot ja matkailu.
  • Yritysten, jotka tarjoavat sovelluksen sisäistä sisältöä, jota ei ole mainittu sovelluskaupan tietosivulla tai sovelluksen metadatassa.

Edut

• Tavoitat ihmisiä, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta sovelluksesi sisältöön: Käyttämällä syötteitä Sovelluskampanjoissa voit löytää lisää käyttäjiä, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta sovelluksen sisäiseen sisältöösi. Tämä johtuu siitä, että lisäät yksityiskohtaisempaa tietoa dynaamisiin mainoksiin, jotka käyttävät syötteen dataa mainostekstissä.
  • Räätälöinnin lisäominaisuudet: Käytä tiettyjä mainostiedostoja luodaksesi mainoksia, jotka on kohdistettu eri tyyppisestä sovelluksesi sisällöstä kiinnostuneille käyttäjille. Lisäksi Google Haussa näkyvissä mainoksissa voi olla räätälöity tekstirivi, joka yhdistää käyttäjän haun tuoteluokkaan ja vastaavaan syötteessäsi olevaan tuotteeseen.
  • Monipuolisemmat mainoskokemukset: Voit lisätä syötteessäsi olevia osuvia tuotekuvia Sovellusmainoksiin, jotka näkyvät muun muassa AdMobissa ja YouTubessa.
  • Laajenna tavoittavuutta ja kasvata konversioiden määrää: Sovelluskampanjat, joihin on liitetty syötteitä, tavoittavat yleensä enemmän käyttäjiä ja saavat enemmän konversioita, sillä syötteet mahdollistavat paremman kohdistuksen ja räätälöidyt muodot.

Syötetyypit

Sovelluskampanjoissa voi käyttää kahdentyyppisiä syötteitä.

Syötteen luominen

Tutustu parhaisiin käytäntöihin ja datamalleihin, joiden avulla voit ottaa käyttöön laadukkaita bisnesdatamalleja, joita käytetään pelkästään Sovelluskampanjoissa mutta ei missään muissa kampanjoissa. On tärkeää seurata näitä parhaita käytäntöjä ja vaatimuksia, jotta mainossyötteiden käyttö on tehokasta. Katso, miten voit luoda osuvampia ja hyödyllisempiä mainoskokemuksia Sovelluskampanjoiden syötteillä

Syötteiden tulosten seuraaminen

Sovelluskampanjoidesi syötteiden tulosten seuraaminen voi auttaa optimoimaan syötteesi ja lopulta parantaa mainoksiasi ja mainostesi tuloksia. Voit katsoa eri mittareiden tuloksia, esimerkiksi impressiot, klikkaukset, sovelluksessa tehdyt valinnat ja kulut. Katso, miten voit seurata Sovelluskampanjan syötteen tuloksia.