Meer doen op de overzichtspagina dankzij drie nieuwe functies

7 juli 2020

Op de overzichtspagina kunt u eenvoudig een overzicht bekijken van uw accountprestaties en actiegerichte inzichten. In de afgelopen maanden hebben we op basis van uw feedback verschillende verbeteringen aangebracht in deze tool. Daarom introduceren we vanaf vandaag drie nieuwe manieren waarop u meer gedaan kunt krijgen op de overzichtspagina.

Allereerst kunt u nu aanbevelingen bekijken en toepassen vanaf de overzichtspagina. Zo kunt u makkelijker actie ondernemen voor de belangrijkste aanbevelingen. U kunt uw optimalisatiescore nu ook rechtstreeks op de overzichtspagina bekijken, zodat u kunt bepalen welke aanbevelingen u het eerst toepast.

Vervolgens kunt u bovenaan de overzichtspagina nieuwe campagnes maken met de knop 'Nieuwe campagne'.

Screenshot of Google Ads UI showing the 'New Campaign' button in the Overviews page.

Ten slotte kunt u nu zowel de overzichtspagina als afzonderlijke kaarten downloaden. Zo kunt u deze prestatiegegevens eenvoudiger gebruiken om rapporten samen te stellen, met anderen te delen en meer.

Meer informatie over de overzichtspagina vindt u in het Helpcentrum.

Gepost door Raiza Abubakar, Product Manager, Google Ads