Under gennemgang: Definition

Denne status gives til annoncer, der er ved at blive gennemgået for at sikre, at indholdet er sikkert og relevant, og at de overholder annonceringspolitikkerne.

Vi gennemgår de fleste annoncer inden for 1 hverdag. I mere komplicerede tilfælde kan det dog tage længere tid. Kontakt os for at få flere oplysninger, hvis din annonce er under gennemgang i mere end én hel hverdag. Google forbeholder sig retten til at prioritere gennemgange for at sikre den generelle stabilitet af systemets drift.