Under gennemgang: Definition

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Denne status gives til annoncer, der er ved at blive gennemgået for at sikre, at indholdet er sikkert og relevant, og at de overholder annonceringspolitikkerne.

Vi gennemgår de fleste annoncer inden for én hverdag. I mere komplicerede tilfælde kan det dog tage længere tid. Kontakt os for at få flere oplysninger, hvis din annonce er under gennemgang i mere end én hel hverdag. Google forbeholder sig retten til at prioritere gennemgange for at sikre den generelle stabilitet af systemets drift.