Ulike typer elementer i appkampanjer

Det er de ulike elementene som inngår i appkampanjene dine, som får annonsene til å skille seg ut – og det er de som gjør annonsene virkningsfulle. Du kan bruke fem ulike typer elementer i annonser i appkampanjer. Finn ut mer om appkampanjer og hvordan du oppretter appkampanjer.

Overskrifter

Legg til opptil 5 overskrifter, hver bestående av maksimalt 30 tegn.

Beskrivelser

Legg til opptil 5 beskrivelser, hver bestående av maksimalt 90 tegn.

Videoer

• Videoene må ligge på YouTube.
  • Tillatte formater er liggende, stående og kvadratisk.
  • Hvis du ikke har videoer du kan legge til, kan Google Ads lage en for deg. Den baseres i så fall på elementene i kampanjene dine og oppføringen du har i appbutikken.

Bilder

• Last opp bilder i JPG- eller PNG-format med en maksimal størrelse på 5 MB:
    Forhold Minimumsstørrelse Anbefalt størrelse
    1:1 200 x 200 1200 x 1200
    1,91:1 600 x 314 1200 x 628
    4:5 320 x 400 1200 x 1500

HTML5

Før du oppretter en appkampanje, bør du lese disse tipsene om HTML5-elementer:

• På nåværende tidspunkt tillater vi disse attributtene for HTML5-elementer:
    • Retningstagger (elementene dine vises som fullskjermsannonser på de aller fleste enheter)

Retning

Retning angitt i HTML

Stående

Anbefalt: <meta name="ad.orientation" content="portrait">

Også godtatt: <meta name="ad.size" content="width=320,height=480">

Liggende

Anbefalt: <meta name="ad.orientation" content="landscape">

Også godtatt: <meta name="ad.size" content="width=480,height=320">

Stående og liggende

<meta name="ad.orientation" content="portrait,landscape">

• For å validere HTML5-elementene dine før du laster dem opp, kjør ZIP-filen din gjennom valideringsverktøyet for HTML5-innhold i Google Ads.
  • Last opp elementet ditt som en ZIP-fil. Maksimal størrelse er 5 MB, og du kan ikke ha mer enn 512 filer i ZIP-filen.
  • Du kan laste opp inntil 20 ZIP-filer for hver annonsegruppe.
  • UTF-8 må brukes for tegn utenfor ASCII-tegnsettet.
  • HTML5-elementet må ha responsiv design, fordi det gjengis i en rekke fullskjermstørrelser.
  • Nå støttes lyd og video i HTML5-annonser i appkampanjer.

Finn ut mer om HTML5 i appkampanjer

Du kan også overvåke annonsekvaliteten til appkampanjene dine, så du kan se hvor effektive annonsene er ut fra antallet og typene elementer du tar med.

Linker til beslektet innhold