Sovelluskampanjoiden elementtityypit

Elementtien avulla voit varmistaa, että Sovelluskampanjoidesi mainokset ovat tehokkaita ja erottuvat joukosta. Sovelluskampanjoiden mainoksissa voi käyttää viidentyyppisiä elementtejä. Lue lisää Sovelluskampanjoista ja niiden luomisesta.

Otsikot

Lisää enintään viisi otsikkoa, joista kussakin on enintään 30 merkkiä.

Kuvaukset

Lisää enintään viisi kuvausta, joista kussakin on enintään 90 merkkiä.

Videot

• Videoiden on oltava YouTubessa.
  • Videot voivat olla vaaka‑ tai pystysuuntaisia tai neliön muotoisia.
  • Jos sinulla ei ole lisättäviä videoita, Google Ads voi luoda videomainoksen puolestasi hyödyntämällä kampanjoistasi ja sovelluksen tietosivulta löytyviä elementtejä.

Kuvat

• Lataa kuvat .jpg- tai .png-muodossa. Tiedostojen enimmäiskoko on 5 Mt.
    Suhde Vähimmäiskoko Suosituskoko
    1:1 200 x 200 1 200 x 1 200
    1,91:1 600 x 314 1 200 x 628
    4:5 320 x 400 1 200 x 1 500

HTML5

Ennen kuin luot Sovelluskampanjan, muista seuraavat vinkit luodessasi HTML5-elementtejä:

• Tällä hetkellä hyväksytyt HTML5-määritteet:
    • Suuntatagit (sisältösi näkyvät useimmilla laitteilla koko näytön mainoksina)

Suunta

HTML-koodissa määritetty suunta

Pysty

Suositus: <meta name="ad.orientation" content="portrait">

Myös hyväksyttävä: <meta name="ad.size" content="width=320,height=480">

Vaaka

Suositus: <meta name="ad.orientation" content="landscape">

Myös hyväksyttävä: <meta name="ad.size" content="width=480,height=320">

Pysty ja vaaka

<meta name="ad.orientation" content="portrait,landscape">

• Varmista HTML5-elementtien oikeellisuus ennen niiden lataamista tarkistamalla ZIP-tiedosto Google Adsin HTML5-tarkistustyökalulla.
  • Lataa elementit ZIP-muodossa. ZIP-tiedostojen enimmäiskoko on 5 Mt, ja ne voivat sisältää enintään 512 tiedostoa.
  • Voit ladata kuhunkin mainosryhmään enintään 20 ZIP-tiedostoa.
  • Muiden kuin ASCII-merkkien esittämiseen on käytettävä UTF-8-koodausta.
  • HTML5-elementillä tulee olla responsiivinen design, sillä se renderöidään useissa eri koko näytön näyttöko'oissa.
  • Ääntä ja videota tuetaan nyt Sovelluskampanjoiden HTML5-mainoksissa.

Lue lisää HTML5-elementtien käyttämisestä Sovelluskampanjoissa.

Voit seurata Sovelluskampanjassasi myös mainoksen vahvuutta eli sitä, miten lisäämiesi elementtien määrä ja tyyppi vaikuttaa mainoksen tehokkuuteen.