Om annonsstyrka för responsiva displayannonser

Annonsstyrkan visar hur väl annonsmaterial är konfigurerat jämfört med våra bästa metoder. En högre annonsstyrka hjälper dig att maximera annonsresultatet. I Google Ads finns Annonsstyrka i redigeraren för att skapa annonser. Förbättra annonsstyrkan genom att lägga till fler tillgångar och varierat innehåll.

Annonsstyrkan består av tre komponenter: den övergripande klassificeringen, ett specifikt nästa steg som kan förbättra annonsens styrka och förloppsindikatorer per tillgång. Klassificeringen varierar från Ofullständig till Utmärkt.

Fördelar med annonsstyrka

Responsiva displayannonser ger bäst resultat när du lägger till många unika annonstillgångar. Detta gör att många annonsvarianter kan testas vid optimeringen och den mest relevanta annonsen visas för varje användare.

Annonsstyrkan innehåller även parametrar för tillgångskvalitet för att se till att dina tillgångar håller hög kvalitet.

Använda annonsstyrka i samband med att du skapar en annons

Klassificeringen av annonsstyrkan är Dålig, Genomsnittlig, Bra eller Utmärkt och förändras i takt med dina åtgärder när du skapar och redigerar annonser. Du ser statusen Ofullständig om du inte uppfyller minimikraven för en annons, som är två rubriker och en beskrivning.

Klassificeringen ändras i takt med att du skapar annonser och följer de rekommenderade metoderna. Om du följer alla steg som visas på förloppsmenyn Annonsstyrka (bredvid annonsens klassificering) och lägger till flera starka tillgångar ändras klassificeringen till Utmärkt.

Använda annonsstyrka för att förbättra resultatet av befintliga annonser

För annonser som du vill redigera kan du klicka dig igenom informationen om annonsstyrka för att se hur du kan förbättra annonsresultatet genom att lägga till tillgångar. Det här är några av de anvisningar som kan visas:

• Se till att annonsen ryms överallt. Lägg till minst en kvadratisk bild.
  • Lägg till några bilder så att din annons syns i mängden.
  • Ange mer unika rubriker. Rubrikerna är för lika varandra.
  • Lägg till några beskrivningar.
  • Ange fler unika beskrivningar. Befintliga beskrivningar är för lika rubrikerna.
  • Din annonskonfiguration är utmärkt! Prova nu att ersätta tillgångar med lågt resultat för att förbättra det totala resultatet.