Mainoksen vahvuus responsiivisissa Display-mainoksissa

Mainoksen vahvuus kuvastaa sitä, miten hyvin mainosaineisto noudattaa parhaita käytäntöjämme. Korkeampi mainoksen vahvuus auttaa maksimoimaan mainoksesi tulokset. Mainoksen vahvuus löytyy Google Adsin mainoksen luontieditorista. Paranna mainoksen vahvuutta lisäämällä enemmän ja erilaista sisältöä.

Mainoksen vahvuus koostuu kolmesta osasta: kokonaisarviosta, suositellusta toimenpiteestä, jolla voit parantaa mainoksen vahvuutta, sekä edistymisestä kertovista sisältökohtaisista mittareista. Arvio on joko Vaillinainen, Erinomainen tai jotakin siltä väliltä.

Mainoksen vahvuuden edut

Responsiiviset Display-mainokset tuottavat parhaat tulokset, kun lisäät useita yksilöllisiä mainostiedostoja. Näin mainosaineiston optimointi voi testata useita mainosmuunnelmia, jolloin kullekin käyttäjälle näkyy lopulta kaikkein osuvin mainos.

Lisäksi mainoksen vahvuus käyttää sisällön laatuun liittyviä parametreja, joilla varmistetaan sisältösi laatu.

Mainoksen vahvuuden käyttäminen mainoksen luonnin aikana

Mainoksen vahvuuden yleisarvio Heikko, Keskitasoa, Hyvä tai Erinomainen muuttuu niiden muutosten mukaan, joita teet mainoksen luonnin ja muokkauksen aikana. Vaillinainen-arvio näkyy, jos mainoksen vähimmäisvaatimukset (kaksi otsikkoa ja yksi kuvaus) eivät täyty.

Arvio muuttuu sitä mukaa, kun etenet mainoksen luonnissa ja seuraat sinulle näkyviä parhaita käytäntöjä. Jos teet kaikki mainoksen vahvuuden etenemisvalikossa (mainoksen arvion vieressä) näkyvät vaiheet ja lisäät erilaisia vahvoja sisältökohteita, mainoksen arvioksi muuttuu Erinomainen.

Mainoksen vahvuuden käyttäminen nykyisten mainosten tulosten parantamiseen

Kun haluat muokata mainoksiasi, voit klikata mainoksen vahvuutta koskevia kehotteita ja katsoa, millä tavoin voit parantaa mainoksesi tuloksia lisäämällä sisältöä. Sinulle voi näkyä joitakin näistä ohjeista:

• Varmista, että mainoksesi sopii kaikille näytöille. Lisää vähintään yksi neliön muotoinen kuva.
  • Lisää kuvia, jotta mainos erottuu joukosta.
  • Lisää yksilöllisempiä otsikoita. Otsikot muistuttavat liikaa toisiaan.
  • Lisää kuvauksia.
  • Lisää yksilöllisempiä kuvauksia. Kuvaukset muistuttavat liikaa otsikoita.
  • Mainoksesi on erinomainen! Kokeile nyt parantaa kokonaistuloksia vaihtamalla heikosti toimiva sisältö muuhun.