Om annoncekvalitet for responsive søgeannoncer

Annoncekvalitet kan betragtes som en form for feedback, der gør det lettere for dig at fokusere på at få de rette budskaber ud til potentielle kunder. Annoncekvalitet, som kan være fra "Ufuldstændig", "Dårlig", "Middel", "God" til "Fremragende", er et værktøj, der kan hjælpe dig med at optimere din annonces effektivitet. En højere annoncekvalitet maksimerer din annonces effektivitet. Annoncekvalitet består af 2 komponenter: Den samlede bedømmelse, som angiver den aktuelle annonces effektivitet, og specifikke handlingspunkter, der kan øge dens kvalitet.

Bemærk!
  • Annoncører, som øger deres responsive søgeannoncers annoncekvalitet fra "Dårlig" til "Fremragende", opnår i gennemsnit 12 % flere konverteringer.
  • Den responsive søgeannonces annoncekvalitet tager automatisk oprettede aktiver i betragtning, hvis du har aktiveret funktionen for din kampagne.

Optimal løsning:

Implementer mindst én responsiv søgeannonce med "God" eller "Fremragende" annoncekvalitet for hver annoncegruppe. En annonces annoncekvalitet påvirker ikke direkte annoncens kvalifikation til visning. I stedet identificerer bedømmelsen af annoncekvaliteten (i annoncens oprettelses- eller redigeringsfase), hvilke muligheder der er for at forbedre dine annoncer og dermed optimere deres effektivitet.

Kolonnen "Annoncekvalitet"

I sidemenuen til venstre kan du klikke på KampagnerCampaigns Icon og derefter på Annoncer for at få vist en tabel over den pågældende kampagnes annoncer. Kolonnen "Annoncekvalitet" i tabellen viser bedømmelsen af en annonces annoncekvalitet, f.eks. "Gennemsnitlig" eller "Fremragende". Du kan klikke på denne bedømmelse for at se feedback om, hvordan du kan forbedre annoncen, samt et link til det sted, hvor du kan foretage ændringen. Hvis kolonnen "Annoncekvalitet" ikke er udfyldt på forhånd på din konto, skal du klikke på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet over kampagnetabellen, åbne mappen "Attributter", markere Annoncekvalitet og klikke på Anvend.

Under oprettelsen af annoncen

Når du opretter eller redigerer en annonce, vil du kunne se en indikator for din annoncekvalitet. Du bør følge de beskrivende anbefalinger med opfordring til handling for at forbedre annoncekvaliteten. Din annonces kvalitet og handlingspunkterne ændres dynamisk, efterhånden som du udfylder din annonces aktiver.

En grafik, der viser foreslåede annonceforbedringer i indikatoren for annoncekvalitet

Nedenfor kan du se de almindelige anbefalinger med opfordring til handling for at forbedre annoncekvaliteten:

• Tilføj flere overskrifter eller beskrivelser for at opnå større effektivitet: Du kan angive op til 15 overskrifter og 4 beskrivelser, så sørg for at angive så mange som muligt. Du kan maksimere antallet af annoncekombinationer ved at angive det maksimale antal overskrifter og beskrivelser. Forslag til aktiver vises under oprettelsen af annoncen for at hjælpe dig med at skrive effektive overskrifter og beskrivelser. Du kan acceptere forslagene, som de er, redigere dem eller bruge dem som inspiration.
  • Tilføj unikke overskrifter og beskrivelser: Sørg for, at dine overskrifter og beskrivelser er anderledes. Beskriv, hvad du sælger, og dine unikke salgsargumenter, som kan appellere til forskellige kunder, som du forsøger at tiltrække. Hvis du tilføjer unikke overskrifter og beskrivelser, øger det antallet af kombinationer, der kan genereres, så effektiviteten af dine annoncer øges. Prøv at undgå at gentage de samme ord, sætninger eller idéer.
  • Frigør nogle aktiver: Fastgørelse reducerer det samlede antal overskrifter og beskrivelser, der kan vises. Det betyder, at jo færre du fastgør, jo flere kombinationer kan du oprette. Hvis du er nødt til at fastgøre noget, kan du overveje at have flere unikke aktiver fastgjort til den samme position.
  • Inkluder flere søgeord i dine overskrifter eller beskrivelser: Prøv at inkludere tekst fra dine søgeord i dine overskrifter og beskrivelser. Din annoncegruppes populære søgeord vises under oprettelsen af annoncen for at hjælpe dig med at oprette relevante overskrifter og beskrivelser. Du kan også bruge indsættelse af søgeord for at øge din annonces relevans.

Annoncekvalitet hjælper dig med at give potentielle kunder et godt førstehåndsindtryk

Hvis du f.eks. opretter en responsiv søgeannonce, og teksten "Gør din beskrivelse mere unik" vises ud for den indikator, der repræsenterer din annonces kvalitet, kan du gå tilbage til din beskrivelse og ændre den for at øge annoncens effektivitet dynamisk. for at få flere oplysninger. Hvis hverken indikatoren eller teksten ændres, anbefales det, at du foretager yderligere ændringer.

Annoncekvalitet bidrager fortsat til at forbedre din annonce, selv efter den er oprettet og bliver vist. Hvis du f.eks. foretager masseupload af et parti af nye responsive søgeannoncer, kan overskrifterne for nogle af dem vise sig at være overflødige. I kolonnen "Annoncekvalitet" vil du muligvis se bedømmelsen "Gennemsnitlig" med den specifikke handling "Gør overskriften længere". Du kan udnytte den feedback og følge de nødvendige trin til at ændre din overskrift og forbedre styrken af din annonce.

Selvom du har opnået en god eller fremragende annoncekvalitet, er det stadig vigtigt at spore den, da annoncekvaliteten kan ændre sig over tid afhængigt af faktorer som søgeordenes relevans.

Generelle problemer

Her er nogle almindelige problemer, der medfører ufuldstændig annoncekvalitet:

1. Endelig webadresse mangler: Tilføj en endelig webadresse til din annonce.
  2. Manglende annoncegruppe: Tildel din annonce til en annoncegruppe.
  3. Manglende søgeord i annoncegruppe: Tilføj søgeord til din annoncegruppe. Den responsive søgeannonce fungerer ikke uden søgeord.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tager annoncekvalitet automatisk oprettede aktiver i betragtning?

For kampagner, hvor automatisk oprettede aktiver er aktiveret, tager annoncekvaliteten både højde for de aktiver, du har angivet, og de aktiver, der er oprettet automatisk, når der beregnes bedømmelse og handlingspunkter. Når du opretter en ny kampagne eller responsiv søgeannonce, beregnes annoncekvaliteten kun ud fra det aktiv, du uploader, da der endnu ikke er genereret automatisk oprettede aktiver. Så snart der er genereret automatisk oprettede aktiver, opdateres annoncekvaliteten.

*Kilde: Interne Google-data. Datointerval: 28. februar 2023 til 1. marts 2023