Sneller en gemakkelijker relevante zoekwoorden vinden met 'Zoekwoorden verfijnen'

1 juni 2020

Met de Zoekwoordplanner kunt u eenvoudig zoekwoorden vinden die relevant zijn voor uw product, service, website of bestemmingspagina. U moet echter zelf bepalen waar u de zoekwoordideeën het best in uw campagnes kunt gebruiken en dat kan tijdrovend zijn. We willen dit proces eenvoudiger maken voor u. Daarom is het vanaf nu mogelijk om zoekwoorden te verfijnen in de Zoekwoordplanner, zodat u zoekwoordideeën kunt vinden die geschikt zijn voor uw nieuwe en bestaande campagnes.

Door zoekwoorden te verfijnen, kunt u ideeën groeperen op basis van de kenmerken van uw product of service, zoals kleur, grootte en meer. Stel dat u op zoek bent naar zoekwoorden die gerelateerd zijn aan 'een droge huid'. In het verleden moest u duizenden zoekwoordideeën doorzoeken. Nu kunt u kenmerken filteren om zoekwoordideeën op te nemen of te verwijderen die te maken hebben met een droge huid, zoals 'gezichtscrème voor een droge huid', 'gezichtslotion voor een droge huid' en 'beste gezichtscrème voor in de winter'.
Screenshot of Google Ads UI refine keyword tool.

Meer informatie over de Zoekwoordplanner vindt u in het Helpcentrum van Google Ads.

Gepost door Colin Jackson, Product Manager, Google Ads