Puheluiden tallennuksen käyttöönotto

Kun otat käyttöön puheluiden tallennuksen, voit toistaa puheluita, jotka on soitettu soittomainostesi tai puhelu- ja sijaintielementtiesi kautta.

Puheluiden tallennuksen edellytykset

Puheluiden tallennuksen käyttöönotto edellyttää seuraavaa:

• Sinulla on oltava vähintään järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet Google Ads ‑tilille. Kun ominaisuus on käytössä, Oma asiakaskeskus ‑käyttäjät ja suorat käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet tai normaalit pääsyoikeudet, voivat toistaa tallenteita Puhelutiedot-raportin kautta.
  • Soittoraportoinnin on oltava käytössä. Lue lisää soittoraportoinnista.
  • Sinulla on oltava käytössä yhdysvaltalainen puhelinnumero.
  • Sinun on todennettava kaikkien niiden yksittäisten verkkotunnusten omistajuus, joita käytetään mainoksissa ja elementeissä, joiden kautta soitettuja puheluita haluat tallentaa.

Voit todentaa verkkotunnuksesi linkittämällä Google Search Consolen ja Google Ads ‑tilisi tai lisäämällä yksilöllisen Google Adsin konversioseurantatagin tai uudelleenmarkkinointitagin verkkosivustollesi. Soittomainoksia ja elementtejä, joiden verkkotunnusta ei ole todennettu tällä tavoin, ei voi toistaa, vaikka asetus olisi käytössä.
Huom. Verkkosivustolta saatu puhelukonversio ‑tagin kautta soitettuja puheluita ei voi tällä hetkellä tallentaa tai toistaa.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‐tilisi Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Tilin asetukset ja avaa Soittoraportointi-osio.
  3. Valitse Säilytä puhelutallenteet 30 päivää ‑kohdasta Käytössä.
  4. Klikkaa Tallenna.
  5. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun otat puheluiden tallennuksen käyttöön, sinua pyydetään hyväksymään puheluiden ja viestien käyttöehdot. Hyväksy.

Kun ominaisuus on käytössä, tallennetut puhelut ovat käytettävissä 30 päivää puhelun päivämäärän jälkeen. Kun joku soittaa puhelun kelvollisten mainosmuotojen kautta, hän kuulee seuraavan viestin: "Google ja sen kumppanit saattavat tallentaa puhelun ja säilyttää sitä laadunvalvonta- ja tutkimustarkoituksiin."

Käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, voivat milloin tahansa laittaa ominaisuuden päälle tai pois päältä. Tämän ominaisuuden laittaminen pois päältä estää tilin käyttäjiä toistamasta aiempia tallennuksia.

Aiheeseen liittyvä linkki