Løs problemer med prognoser i Planlægningsværktøj for rækkevidde

Når der er data nok til at kunne modellere din potentielle rækkevidde (ud fra dine kampagneindstillinger), genererer Planlægningsværktøj for rækkevidde en prognose. I de fleste tilfælde genererer Planlægningsværktøj for rækkevidde prognoser for kampagner med bredere målretning og et større potentiale for at opnå eksponeringer.

Hvis Planlægningsværktøj for rækkevidde ikke genererer en prognose, kan det være nødvendigt at undersøge målretningen i din kampagne. Brug denne artikel til at finde mulige årsager, hvis Planlægningsværktøj for rækkevidde ikke genererer din prognose.

Annonceringspolitikker

Prognoserne tager højde for Google Ads-politikker, der er inkluderet i dine indstillinger for Planlægningsværktøj for rækkevidde. Vi håndhæver politikkerne vedrørende annoncer for alkohol, gambling og spil samt politikkerne vedrørende annoncer for produkter med et højt indhold af fedt, sukker eller salt (HFSS, High Fat Sugar Salt) og alkoholfri drikkevarer.

Der findes politikbegrænsninger vedrørende annoncer for alkohol, gambling og spil, som kan variere fra land til land. Din kampagne kan kun målrettes mod lande, hvor det er tilladt at vise annoncer for alkohol eller gambling. Hvis du vil udvide din kampagnes rækkevidde, skal du målrette mod forskellige lande, hvor det er tilladt at vise sådanne annoncer, eller opdatere dine indstillinger i Planlægningsværktøj for rækkevidde. Få flere oplysninger om politikkerne vedrørende annoncer for alkohol og politikkerne vedrørende annoncer for gambling og spil

Hvis du vil køre annoncer for mad og drikkevarer med højt indhold af fedt, sukker eller salt, skal du selv angive, at du bruger din Google Ads-konto til at køre kampagner for mad og drikkevarer med højt indhold af fedt, sukker eller salt. Få flere oplysninger om politikken vedrørende annoncer for mad og drikkevarer med et højt indhold af fedt, sukker eller salt.

Vejledning

Der returneres ikke prognoser for prislistekampagner

• Næste års priser er muligvis ikke tilgængelige i Planlægningsværktøj for rækkevidde endnu. Tjek for opdateringer igen inden længe.
  • Der returneres ikke prognoser for prislistekampagner med datointervaller, der strækker sig over 2 år.

Søgeord genkendes ikke af Planlægningsværktøj for rækkevidde

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Hvis din medieplan omfatter en tilpasset interessebaseret målgruppe eller en tilpasset målgruppe med søgehensigt, skal du tjekke, om din målgruppe indeholder søgeord, som Planlægningsværktøj for rækkevidde ikke kan genkende.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  5. Vælg Video for din kampagnetype.
  6. Rul til afsnittet "Budget og datoer", og angiv en slutdato for kampagnen, når du opretter den.
  7. Rul til sektionen "Målgrupper", og vælg fanen Gennemse.
  8. Klik på Dine tilpassede målgrupper.
  9. Klik for at markere afkrydsningsfeltet ud for den tilpassede målgruppe, du bruger i medieplanen.
  10. Se efter et estimat til højre på siden.
  11. Hvis du ser denne meddelelse: "Vi kan ikke generere estimater på grund af nedenstående søgeord, som anvendes til tilpassede målgrupper. Fjern alle forekomster af disse søgeord, så du kan få estimater", skal du holde markøren over den tilpassede målgruppe og klikke på Rediger.
  12. Fjern de søgeord, der er identificeret af Google Ads, og klik derefter på Gem målgruppe.
  13. Vend tilbage til Planlægningsværktøj for rækkevidde, og opret en ny prognose med målgruppen.

Der er ikke søgeord nok

Hvis din medieplan omfatter en tilpasset interessebaseret målgruppe eller en tilpasset målgruppe med søgehensigt, skal du tjekke, om din målgruppe har søgeord nok.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  5. Vælg Video for din kampagnetype.
  6. Rul til afsnittet "Budget og datoer", og angiv en slutdato for kampagnen, når du opretter den.
  7. Rul til sektionen "Målgrupper", og vælg fanen Gennemse.
  8. Klik på Dine tilpassede målgrupper.
  9. Klik for at markere afkrydsningsfeltet ud for den tilpassede målgruppe, du bruger i medieplanen.
  10. Se efter et estimat til højre på siden.
  11. Hvis du ser et lavt antal estimerede eksponeringer eller ingen estimerede eksponeringer, skal du holde markøren over den tilpassede målgruppe og klikke på Rediger.
  12. Føj flere søgeord til din målgruppe for at forbedre det estimerede antal eksponeringer, og klik derefter på Gem målgruppe.
  13. Vend tilbage til Planlægningsværktøj for rækkevidde, og opret en ny prognose med målgruppen.

Målretningen efter målgruppe er for smal

Hvis medieplanens målretning er for smal, opnår du muligvis meget få eksponeringer, og Planlægningsværktøj for rækkevidde kan derfor ikke generere en nogenlunde sikker prognose. Udvid din målretning for at løse problemet med for smal målretning i din medieplan.

1. Rul til statistiktabellen (under prognosetabellen) i Planlægningsværktøj for rækkevidde.
  2. Klik på Rediger ud for en linjepost.
  3. Opdater din målretning i redigeringspanelet. Du kan:
    • Udvide din geografiske og demografiske målretning.
    • Fjerne Google-målgrupper (herunder tilpassede interessebaseret målgrupper og tilpassede målgrupper med søgehensigt).
    • Udvide datointervallet for din medieplan.

Relateret link