Yleisösegmenttien poissulkemisten luominen Sovelluskampanjoille

Tarkentamalla Sovelluskampanjasi yleisökohdistusta yleisösegmenttien poissulkemisten avulla voit valita, keille mainoksesi eivät näy. Lue lisää yleisösegmenttien poissulkemisista Sovelluskampanjoissa.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin voit käyttää yleisöjen poissulkemista, sinun on yhdistettävä kampanjasi oikeaan konversion lähteeseen kampanjan optimointitavan mukaisesti.
  • Jos haluat optimoida vain asennuksille, konversion lähteen on oltava Firebase.
  • Jos haluat optimoida kampanjasi asennuksille ja sovelluksensisäisille tapahtumille, asennusten konversiolähteen on oltava Firebase tai Google Play ja sovelluksensisäisten tapahtumien konversiolähteen Firebase.

Voit sulkea mainostesi yleisöstä pois tiettyjä potentiaalisia tai nykyisiä sovelluksen käyttäjiä, kun seuraat kaikkia alla olevia ohjeita.

1. Linkitä kampanjasi Firebase SDK ‑tiliisi.
  2. Ota käyttöön Firebase-konversioseuranta.
  3. Jos mittaat konversioita hallinnoijan tilillä käyttämällä MCC-tilin alaista konversioseurantaa, määritä Firebase-konversioseuranta ja ota hintatarjoukset käyttöön hallinnoijan tililtä.
  4. Varmista, että sinulla on yleisösegmentti, jonka voi sulkea pois. Tällaisia ovat Google Playn yleisösegmentit ja Google Analytics for Firebasesta siirretyt segmentit (näiden on perustuttava Firebase-tapahtumiin).

Muista tehdä kaikki edellä mainitut asiat, ennen kuin alat luoda yleisösegmenttien poissulkemisia. Muutoin saat kehotteen, jossa pyydetään täyttämään puuttuvat vaatimukset.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa.
  3. Klikkaa Yleisöt.
  4. Klikkaa avattavasti Poissuljetut-valikosta Muokkaa poissulkemisia.
  5. Klikkaa "Valitse taso, jolla haluat muokata poissulkemisia" ‑kohdasta Kampanja.
  6. Näet kaikki kampanjat, joissa yleisöjen poissulkemisia voi käyttää.
    • Voit palata kaikkien kampanjoiden listaan klikkaamalla Kelpoisuus-kenttää ja valitsemalla avattavasta valikosta Kaikki.
  7. Valitse kampanja, jolle olet luomassa yleisöjen poissulkemisia.
  8. Valitse haluamiesi yleisöjen ruudut. Lisätietoa hyväksyttävistä segmenteistä on edellä.
  9. Klikkaa Tallenna.
Yleisöjen poissulkemisia voi käyttää vain kampanjatasolla. Niitä ei voi luoda tilitasolla.