Visninger i Smart-kampanjer

Det telles en visning hver gang annonsen din vises på Google Søk, Google Maps, Gmail, YouTube eller et Google-partnernettsted. Finn ut hvordan du skriver effektive annonser for Smart-kampanjer

Antallet visninger forteller hvor ofte annonsen vises for potensielle kunder. Visninger bidrar til å skape merkevarebevissthet og at folk husker og blir bedre kjent med bedriften din.

• Jo flere visninger du oppnår, desto mer sannsynlig er det at du får klikk og anrop fra potensielle kunder via annonsen din.
  • Du belastes ikke for visninger.

Visningsinformasjon

Du får se antallet visninger kampanjen din oppnår, i tillegg til statistikk om hvordan annonsene dine når ut til folk. Det kan hende du kan se hvor annonsene dine blir vist, alderen til dem som har sett annonsene, eller hvor mange ganger annonsene er vist på mobilenheter.

For å feilsøke problemer med annonsevisninger kan du finne ut mer om hvorfor du ikke finner Smart-kampanjen din i Googles søkeresultater.

Linker til beslektet innhold