Impressiot Älykkäissä kampanjoissa

Impressio lasketaan aina, kun mainoksesi näkyy Google Haussa, Google Mapsissa, Gmailissa, YouTubessa tai Google-kumppanisivustolla. Lue lisää tehokkaan mainoksen kirjoittamisesta Älykkäitä kampanjoita varten.

Impressiot kertovat, kuinka usein mainoksesi näkyy potentiaalisille asiakkaille. Impressioiden avulla voit lisätä bränditietoisuutta tai auttaa käyttäjiä tunnistamaan yrityksesi ja tutustumaan siihen.

• Mitä enemmän impressioita saat, sitä todennäköisemmin potentiaaliset asiakkaat klikkaavat mainostasi ja soittavat sinulle sen kautta.
  • Sinua ei veloiteta impressioista.

Impressioita koskevat tiedot

Kampanjasi saamien impressioiden määrän lisäksi saat hyödyllisiä tietoja siitä, miten mainoksesi tavoittavat ihmisiä. Voit nähdä, millä alustoilla mainoksesi ovat näkyneet, mikä on mainoksesi nähneiden ihmisten ikäjakauma tai kuinka monta kertaa mainoksesi ovat näkyneet mobiililaitteilla.

Jos mainosimpressioissa on ongelmia, katso mahdollisia syitä siihen, ettet löydä Älykästä kampanjaasi Googlen hakutuloksista.