Om avancerede formatmuligheder for responsive displayannoncer

Når du opretter responsive displayannoncer i Google Ads, genereres disse annoncer automatisk i forskellige kombinationer ud fra de overskrifter, billeder og beskrivelser, som du tilføjer. Under annonceoprettelsesprocessen kan du bruge forskellige avancerede formatmuligheder. Der er følgende muligheder: Aktivforbedringer, automatisk genererede videoer og native-formater.

Aktivforbedringer

Denne funktion giver Google mulighed for at forbedre dine aktiver for at gøre dine annoncer endnu flottere og endnu mere effektive. Der kan f.eks. blive foretaget følgende ændringer:

Intelligent beskæring af billeder for at fremhæve de vigtigste elementer Designorienterede tekst- og logooverlejringer på relevante billedområder for at opnå et mere professionelt look
Beskrivelser kan i nogle tilfælde blive fjernet Logoer med for store områder med hvid baggrund ("margener") bliver muligvis beskåret for at "zoome ind" på selve logoet

Ingen beskæring

Smart beskæring

Hjælp med at forbedre dine aktiver med følgende AI-baserede forbedringer:

• Billedudvidelse: Justerer dimensionerne for et aktiv ved hjælp af Googles AI for at forbedre annonceeksponeringens effektivitet, egnethed og finish.
  • Forbedring af opløsning: Forbedrer et billede ved hjælp af Googles AI for at øge opløsningen og gøre billedet skarpere.
  • Animerede billeder: Med disse billeder bliver statiske billeder til mere fængende animerede aktiver, så du kan forbedre annonceeffektiviteten.
  • Annoncebaggrunde: Anvender generiske baggrundsdekorationer i visse annoncebehandlinger for at forbedre annonceeffektiviteten.

Automatisk genererede videoer

Denne funktion giver Google mulighed for at oprette videoannoncer på dine vegne ved at kombinere dine overskrifter, beskrivelser og billeder. Automatisk genererede videoannoncer er kvalificerede til at blive vist på forskellige placeringer på nettet og i apps, så din annoncerækkevidde øges. Hvis du har tilføjet dit eget videoindhold, bruges der ikke automatisk oprettet videoindhold i dine annoncer. Få flere oplysninger om automatisk genererede videoer til responsive displayannoncer

Native-formater

Med denne funktion genereres der annoncer ved brug af native-formater for at øge din rækkevidde, så du kan nå ud til flere udgivere, bl.a. på YouTube og i Gmail. Du kan muligvis også øge annonceeffektiviteten ved at tilføje native-formater.

Marketingbilleder i formatet 1,91:1

Disse avancerede formatmuligheder har ingen indvirkning på dynamiske annoncer eller tekst med opfordring til handling.

Specifikationer

Native ad formats ratio of 1.91:1 images size of 600x314px Native ad formats ratio of 1.91:1 images size of 1200x628px Native ad formats max file is 5MB Maximum number of images allowed is 15, including images with an aspect ratio of 1:1

Anbefalede mål:
600 x 314 pixels

Obligatorisk:Green checkmark, allowed

Anbefalede mål:
1.200 x 628 pixels

Obligatorisk: Green checkmark, allowed

Maksimal
filstørrelse:

5 MB

Obligatorisk: Green checkmark, allowed

Maksimalt antal tilladte billeder: 15

Dette omfatter billeder i formatet 1:1.

Marketingbilleder i formatet 1:1

Specifikationer

Native ad formats ratio of 1:1 images size of 300x300 Native ad formats ratio of 1:1 images size of 1200 by 1200 pixels Native ad formats max file is 5MB Maximum number of images allowed is 15, including images with an aspect ratio of 1:1

Anbefalede mål:
300 x 300 pixels

Obligatorisk:Green checkmark, allowed

Anbefalede mål:
1.200 x 1.200 pixels

Obligatorisk: Green checkmark, allowed

Maksimal
filstørrelse:

5 MB

Obligatorisk: Green checkmark, allowed

Maksimalt antal tilladte billeder: 15

Dette omfatter billeder i formatet 1:1.

Marketingbilleder i formatet 9:16

Specifikationer

This diagram indicates the 600 pixels by 1067 pixels vertical dimensions for portrait image assets in Display ads. This diagram indicates the 900 pixels by 1600 pixels vertical dimensions for portrait image assets in Display ads. Native ad formats max file is 5MB This diagram indicates the 9 by 16 aspect ratio dimensions for portrait images in Display ads.

Anbefalede mål:
600 x 1.067 pixels

Anbefalede mål:
900 x 1.600 pixels

Maksimal
filstørrelse:

5 MB

Anbefales

Maksimalt antal tilladte billeder: 15

Dette omfatter billeder i formatet 1.91:1 og 1:1.

Bedste praksis

Recommended image number for native ad formats 1:1 marketing images Use high quality images for 1:1 marketing images Do not overlay text, logos, or buttons.

Anbefalet antal billeder:
5-10 pr. billedformat

Brug billeder af høj kvalitet

Undlad at overlejre tekst, logoer eller knapper

Native ad formats images should have the product be the main focus of the image Avoid collages for 1:1 marketing images Native ad formats 1:1 marketing images. Do not use digital composite backgrounds

Fokusér på et produkt eller en tjeneste

på billedet

Undlad at bruge et collagebillede

Undlad at bruge billeder med en digitalt sammensat baggrund

Logoer i formatet 1:1

Specifikationer

Native ad formats ratio of 1:1 images size of 300x300 Native ad formats ratio of 1:1 images size of 1200 by 1200 pixels Native ad formats max file is 5MB Native ad formats maximum number of images allowed

Anbefalede mål:
300 x 300 pixels

Obligatorisk:

Anbefalede mål:
1.200 x 1.200 pixels

Obligatorisk:

Maksimal
filstørrelse:

5 MB

Obligatorisk:

Maksimalt antal tilladte billeder: 5

Dette omfatter billeder i formatet 4:1.

Bedste praksis

Native ad formats ratio of 1:1 images centered and cropped Native ad formats ratio of 1:1 images limit white space Native ad formats ratio of 1:1 images transparent background Native ad formats ratio of 1:1 images avoid flair

Centreret og omhyggeligt beskåret

Begræns det hvide område eller den indre margen til 1/16 af den samlede logostørrelse

En gennemsigtig baggrund foretrækkes

Undlad at bruge symboler for ophavsret/varemærke med lille tekststørrelse eller "kreativ udformning"

Logoer i formatet 4:1

Specifikationer

Native ad formats ratio of 4:1 images size of 512x128 pixels Native ad formats ratio of 4:1 images size of 1200 by 300 pixels Native ad formats max file is 5MB Native ad formats maximum number of images allowed

Anbefalede mål:
512 x 128 pixels

Obligatorisk:

Anbefalede mål:
1.200 x 300 pixels

Obligatorisk:

Maksimal
filstørrelse:

5 MB

Obligatorisk:

Maksimalt antal tilladte billeder: 5

Videoer

Specifikationer

Native ad formats video specifications for YouTube URLs Native ad formats video specifications for the maximum number of videos allowed

YouTube-webadresse

Obligatorisk:

Maksimumantal:
5

Bedste praksis

Native ad formats ratio cover top aspect ratios for video Native ad formats video best practices - keep to 30 seconds or less. Native ad formats video best practices - grab attention in the first two seconds.

Brug de mest populære billedformater
(to billeder i hhv. liggende og stående format og ét billede i kvadratisk format)

Maksimalt 30 sekunder

Fang brugernes opmærksomhed inden for de første to sekunder

Native ad formats video best practices are to diversify content within the video.

Native ad formats video best practices are to communicate visually.

Do not overlay text, logos, or buttons.

Brug forskellige typer indhold

Brug visuel kommunikation

Undlad at overlejre tekst, logoer eller knapper

Antal tegn

Specifikationer

Native ad formats character counts for a short headline Native ad formats character count for a long headline Native ad formats character counts for descriptions Native ad formats character counts for business names

Kort overskrift:
30 tegn

Obligatorisk:Green checkmark, allowed

Lang overskrift:
90 tegn

Obligatorisk: Green checkmark, allowed

Beskrivelser:
90 tegn

Obligatorisk: Green checkmark, allowed

Virksomhedsnavn:
25 tegn

Obligatorisk: Green checkmark, allowed

Webadresser

Specifikationer

Native ad formats final url Native ad formats mobile specific URLs Native ad formats custom URL parameters Native ad formats tracking URL template

Endelig webadresse

Mobilspecifik webadresse

Tilpassede webadresseparametre

Skabelon til sporingswebadresse

Ikke-native-format ift. native-formater

Specifikationer for ikke-native-format

non-native formats serve on all inventory types Business name is always displayed on non-native formats. Images maintain size and dimensions on non-native formats.

Vises i alle beholdningstyper

Virksomhedsnavnet vises altid

Billedernes størrelse og mål bibeholdes

Specifikationer for native-format

Native format serves on native inventory Business name is always displayed on non-native formats. Native format images may be resized or cropped

Vises i native-beholdning

Som regel vises virksomhedsnavnet

Billederne vises muligvis i en anden størrelse og/eller beskåret