Sobre les opcions de format avançades per als anuncis de display responsius

Quan creeu anuncis de display responsius a Google Ads, es generen automàticament en diverses combinacions a partir dels títols, de les imatges i de les descripcions que afegiu. Durant el procés de creació d'anuncis, teniu disponibles opcions de format avançades. Aquestes opcions són millores de recursos, vídeos generats automàticament i formats natius.

Millores de recursos

Aquesta funció permet a Google millorar els vostres recursos per obtenir un millor rendiment dels anuncis i crear-ne encara de més atractius. Exemples de modificacions que permet fer:

Retallada intel·ligent d'imatges per destacar-ne els punts focals. Superposicions de text i logotips centrades en el disseny i col·locades en les àrees rellevants de la imatge per crear un aspecte més professional.
És possible que de vegades es descartin les descripcions. És possible que els logotips amb massa fons blanc ("marges") es retallin per ampliar el logotip.

Sense retallar

Retallada intel·ligent

Ajudeu a millorar els vostres recursos amb les millores basades en la IA següents:

• Expansió d'imatge: ajusta les dimensions d'un recurs mitjançant la IA de Google per millorar el rendiment, l'ajust i l'acabat de la impressió d'anunci.
  • Millora de la resolució: millora una imatge mitjançant la IA de Google per augmentar-ne la resolució i fer-la més nítida.
  • Imatges animades: converteix les imatges estàtiques en recursos animats més atractius per millorar el rendiment dels anuncis.
  • Fons d'anunci: aplica decoracions de fons genèriques a determinats tractaments d'anuncis per millorar el rendiment dels anuncis.

Vídeos generats automàticament

Aquesta funció permet a Google crear anuncis de vídeo combinant títols, descripcions i imatges. Els anuncis de vídeo generats automàticament són aptes per mostrar-se en diversos emplaçaments del web i en aplicacions, i incrementen l'abast dels anuncis. Si ja heu afegit contingut de vídeo propi, els vostres anuncis no utilitzaran vídeos generats automàticament. Més informació sobre els vídeos generats automàticament per als anuncis de display responsius

Formats natius

Aquesta funció generarà anuncis mitjançant formats natius per ampliar el vostre abast a més editors, com ara YouTube i Gmail. Aquests formats també poden millorar el rendiment dels anuncis.

Imatges promocionals d'1,91:1

Aquestes opcions de format avançades no afecten els anuncis dinàmics ni el text de crida a l'acció.

Especificacions

Native ad formats ratio of 1.91:1 images size of 600x314px Native ad formats ratio of 1.91:1 images size of 1200x628px Native ad formats max file is 5MB Maximum number of images allowed is 15, including images with an aspect ratio of 1:1

Dimensions recomanades:
600 × 314 píxels

Obligatori: Green checkmark, allowed

Dimensions recomanades:
1200 × 628 píxels

Obligatori: Green checkmark, allowed

Mida màxima
del fitxer:

5 MB

Obligatori: Green checkmark, allowed

Nombre màxim d'imatges permès: 15

S'inclouen les imatges 1:1.

Imatges promocionals d'1:1

Especificacions

Native ad formats ratio of 1:1 images size of 300x300 Native ad formats ratio of 1:1 images size of 1200 by 1200 pixels Native ad formats max file is 5MB Maximum number of images allowed is 15, including images with an aspect ratio of 1:1

Dimensions recomanades:
300 × 300 píxels

Obligatori: Green checkmark, allowed

Dimensions recomanades:
1200 × 1200 píxels

Obligatori: Green checkmark, allowed

Mida màxima
del fitxer:

5 MB

Obligatori: Green checkmark, allowed

Nombre màxim d'imatges permès: 15

S'inclouen les imatges 1:1.

Imatges promocionals de 9:16

Especificacions

This diagram indicates the 600 pixels by 1067 pixels vertical dimensions for portrait image assets in Display ads. This diagram indicates the 900 pixels by 1600 pixels vertical dimensions for portrait image assets in Display ads. Native ad formats max file is 5MB This diagram indicates the 9 by 16 aspect ratio dimensions for portrait images in Display ads.

Dimensions recomanades:
600 × 1067 píxels

Dimensions recomanades:
900 × 1600 píxels

Mida
màxima del fitxer:

5 MB

Recomanat

Nombre màxim d'imatges permès: 15

Inclou imatges 1,91:1 i 1:1.

Pràctiques recomanades

Recommended image number for native ad formats 1:1 marketing images Use high quality images for 1:1 marketing images Do not overlay text, logos, or buttons.

Imatges recomanades:
entre 5 i 10 per cada relació d'aspecte.

Utilitzeu imatges d'alta qualitat.

No superposeu text, logotips ni botons.

Native ad formats images should have the product be the main focus of the image Avoid collages for 1:1 marketing images Native ad formats 1:1 marketing images. Do not use digital composite backgrounds

Feu que el producte o servei sigui el centre

de la imatge.

Eviteu les imatges tipus collage.

Eviteu els fons compostos digitals.

Logotips d'1:1

Especificacions

Native ad formats ratio of 1:1 images size of 300x300 Native ad formats ratio of 1:1 images size of 1200 by 1200 pixels Native ad formats max file is 5MB Native ad formats maximum number of images allowed

Dimensions recomanades:
300 × 300 píxels

Obligatori:

Dimensions recomanades:
1200 × 1200 píxels

Obligatori:

Mida màxima
del fitxer:

5 MB

Obligatori:

Nombre màxim d'imatges permès: 5

S'inclouen les imatges 4:1.

Pràctiques recomanades

Native ad formats ratio of 1:1 images centered and cropped Native ad formats ratio of 1:1 images limit white space Native ad formats ratio of 1:1 images transparent background Native ad formats ratio of 1:1 images avoid flair

Centrat i ben retallat.

Limiteu els espais en blanc o el farciment a una setzena part de la mida total del logotip.

Feu servir preferiblement un fons transparent.

No hi inclogueu lletra petita, detalls addicionals ni cap símbol de drets d'autor o de marca comercial.

Logotips de 4:1

Especificacions

Native ad formats ratio of 4:1 images size of 512x128 pixels Native ad formats ratio of 4:1 images size of 1200 by 300 pixels Native ad formats max file is 5MB Native ad formats maximum number of images allowed

Dimensions recomanades:
512 × 128 píxels

Obligatori:

Dimensions recomanades:
1200 × 300 píxels

Obligatori:

Mida màxima
del fitxer:

5 MB

Obligatori:

Nombre màxim d'imatges permès: 5

Vídeos

Especificacions

Native ad formats video specifications for YouTube URLs Native ad formats video specifications for the maximum number of videos allowed

URL de YouTube

Obligatori:

Nombre màxim permès:
5

Pràctiques recomanades

Native ad formats ratio cover top aspect ratios for video Native ad formats video best practices - keep to 30 seconds or less. Native ad formats video best practices - grab attention in the first two seconds.

Assegureu-vos d'utilitzar les relacions d'aspecte principals
(dues per als formats horitzontal i vertical, i una per al format quadrat).

30 segons o menys.

Capteu l'atenció dels usuaris en els primers 2 segons.

Native ad formats video best practices are to diversify content within the video.

Native ad formats video best practices are to communicate visually.

Do not overlay text, logos, or buttons.

Diversifiqueu el contingut.

Comuniqueu el missatge visualment.

No superposeu text, logotips ni botons.

Recompte de caràcters

Especificacions

Native ad formats character counts for a short headline Native ad formats character count for a long headline Native ad formats character counts for descriptions Native ad formats character counts for business names

Títol curt:
30 caràcters

Obligatori: Green checkmark, allowed

Títol llarg:
90 caràcters

Obligatori: Green checkmark, allowed

Descripcions:
90 caràcters

Obligatori: Green checkmark, allowed

Nom de l'empresa:
25 caràcters

Obligatori: Green checkmark, allowed

URL

Especificacions

Native ad formats final url Native ad formats mobile specific URLs Native ad formats custom URL parameters Native ad formats tracking URL template

Final

Específic per a mòbils

Paràmetres d'URL personalitzat

Plantilla d'URL de seguiment

Formats natius i no natius

Especificacions del format no natiu

non-native formats serve on all inventory types Business name is always displayed on non-native formats. Images maintain size and dimensions on non-native formats.

Es difon en tots els tipus d'inventari.

El nom de l'empresa es mostra sempre.

Les imatges mantenen la mida i les dimensions.

Especificacions del format natiu

Native format serves on native inventory Business name is always displayed on non-native formats. Native format images may be resized or cropped

Es difon a l'inventari natiu.

Normalment es mostra el nom de l'empresa.

És possible que es canviï la mida de les imatges o que es retallin.