Importér konverteringer fra Zapier

Du kan bruge Zapier (en tredjepartsintegrationspartner) til automatisk at importere offlinekonverteringer fra dit kundestyringssystem (CRM-system) til Google Ads. Dette hjælper dig med at måle, hvilke annonceklik der resulterer i offlinesalg og andre værdifulde kundehandlinger.

I denne artikel forklarer vi, hvordan du konfigurerer dine konti til at importere offlinekonverteringer fra Zapier. Se hele listen over CRM'er, som Zapier understøtter, for at verificere, at du kan konfigurere import af offlinekonverteringer ved hjælp af dit CRM-system.

Inden du konfigurerer din import af offlinekonverteringer, skal du gå til Om import af offlinekonverteringer fra Zapier i Google Ads.

Før du begynder

Hvis du vil importere offlinekonverteringer fra Zapier, skal du opfylde følgende krav:

Minimumskrav for Google Ads

• Du skal kunne logge ind på den Google Ads-konto, som du vil sende offlinekonverteringsdata til.
  • Du skal kende navnet på dine konverteringshandlinger, som de defineres på siden "Konverteringer" i Google Ads.
Bemærk! Kun konverteringshandlinger med kilden "Importér fra klik" understøttes.

Minimumskrav til Zapier-konto

• Du skal kunne logge ind på en Zapier-konto.
  • Du skal kende navnet på den konverteringshændelse, du vil importere (f.eks. Marketingkvalificeret, Salgskvalificeret eller Lukket – vundet).
  • Det CRM-objekt, hvor den aktuelle konverteringshændelse spores
    • Eksempler: "Kundeemne", "Kontakt" eller "Mulighed"
  • Feltet i det objekt, der opdateres, når konverteringen finder sted (f.eks. når feltet "Status" i objektet "Kundeemne" opdateres til Marketingkvalificeret)
  • Felterne i det objekt, der indeholder GCLID eller oplysninger om hashkrypterede kundeemner
  • Det CRM-felt, der indeholder tidsstemplet for konverteringshændelsen (når en given registrering når konverteringshændelsen)
Bemærk! CRM-felterne for konverteringens værdi og valuta er valgfrie.

Sådan konfigurerer du Zapier-konverteringsimport for Google Ads

Du kan konfigurere og justere import af Zapier-konvertering ved hjælp af 3 arbejdsgange i Google Ads. Disse arbejdsgange giver dig mulighed for automatisk at importere offlinekonverteringer med GCLID-baseret offlinekonverteringsimport eller udvidede konverteringer for kundeemner.

Du kan konfigurere import af offlinekonverteringer fra Zapier i 3 kontekster:

Få flere oplysninger om konfiguration af import af offlinekonverteringer

Konfigurer offlinekonverteringsimport efter oprettelse af en konverteret eller kvalificeret konverteringshandling for kundeemner

Følg nedenstående fremgangsmåde for at importere dine offlinekonverteringer, når du har oprettet en konverteringshandling af typen kundeemne, der har foretaget en konvertering, eller et kvalificeret kundeemne.

1. Vælg en af de 3 muligheder på rullemenuen "Metode til måling af offlinekonvertering". Du kan vælge mellem:
    • "Brugerdata i kundeformularer på mit website (Google Tag Manager)"
    • "Brug Google-klik-id'er"
    • "Brug brugerdata fra kundeformularer"
  2. Acceptér servicevilkårene, hvis det er nødvendigt.
  3. Konfigurer om nødvendigt det globale websitetag.
  4. Vælg Importér fra CRM på rullemenuen "Importér offlinekonverteringer".
  5. Vælg dit foretrukne CRM-system eller din foretrukne app (f.eks. Salesforce via Zapier) ved hjælp af søgefeltet.
  6. Klik på Gå til Zapier, når du bliver bedt om at importere konverteringer fra dit CRM-system via Zapier.
  7. Når du har fuldført trinnene i Zapier, vender du tilbage til siden "Næste".

Konfigurer import af offlinekonverteringer fra siden "Konverteringshandlinger"

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Du kan også konfigurere din import af offlinekonverteringer fra siden "Konverteringshandlinger" i Google Ads.

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer i sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Gå til sektionen "Kvalificerede kundeemner" eller "Kundeemner, der har foretaget en konvertering".
  5. Klik på Afslut konfigurationen.
  6. Klik på Se vilkår på siden "Indstillinger", og acceptér servicevilkårene.
  7. På siden "Oversigt" skal du gå til sektionen "Kvalificerede kundeemner" eller "Kundeemner, der har foretaget en konvertering".
  8. Klik på Konfigurer import.
  9. Vælg Importér fra CRM på rullemenuen "Importér offlinekonverteringer".
  10. Vælg dit foretrukne CRM-system eller din foretrukne app (f.eks. "Salesforce via Zapier") ved hjælp af søgefeltet.
  11. Klik på Gå til Zapier, når du bliver bedt om at importere konverteringer fra dit CRM-system via Zapier.
  12. Klik på Udfør.

Konfigurer offlinekonverteringsimport fra et aktiv til kundeformular

Hvis du ikke har konfigureret dine aktiver til kundeformularer, skal du følge vejledningen i Brug aktiver til kundeformularer, før du eksporterer kundeemner fra Google Ads. Når du har oprettet eller redigeret et nyt aktiv til kundeformular i en ny kampagne, kan du eksportere kundeemner fra Google Ads ved at følge vejledningen nedenfor.

Tip! Før du konfigurerer din konverteringsimport i Google Ads, skal du verificere, at dit foretrukne CRM-system eller din foretrukne app er valgt på siden "Tilføj aktiv til kundeformular" i sektionen "Eksportér kundeemner fra Google Ads".
  1. Gå til sektionen "Eksportér kundeemner fra Google Ads" på siden "Tilføj aktiv til kundeformular".
  2. Klik på Konfigurer i sektionen "Importér offlinekonverteringer" for at konfigurere din konverteringsimport.
    • Bemærk! Du kan konfigurere import for enten kvalificerede kundeemner eller kundeemner, der har foretaget en konvertering.
  3. Vælg dit foretrukne CRM-system eller din foretrukne app (f.eks. "Salesforce via Zapier") ved hjælp af søgefeltet.
  4. Klik på Gå til Zapier, når du bliver bedt om at importere konverteringer fra dit CRM-system via Zapier.
  5. Zapier åbnes i et nyt vindue og er forudindlæst med den valgte kundeformular og det valgte CRM-system.
  6. Når du har fuldført trinnene i Zapier, vender du tilbage til siden "Ny kvalificeret konverteringshandling for kundeemner".

Sådan gennemgår du dine konverteringer

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer i sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på Zapier i menuen til venstre.
  5. Klik på Konverteringshandling på menuen øverst. Hvis du vil se din konvertering, skal du bruge kolonnen Alle konv. (efter konverteringstidspunkt).
    • Hvis du kun bruger Zapier til at uploade konverteringer til den pågældende konverteringshandling, kan du sammenligne antallet af vellykkede uploads fra "Zapier-opgavehistorikken" med det, du ser i tilskrivningsrapporten. Da din upload indeholder "konverteringstidspunktet", bør du få vist det samme antal konverteringer for et bestemt tidsinterval ved sammenligning af to rapporter.
    • Hvis du også uploader konverteringer til den pågældende konverteringshandling via en anden kilde (f.eks. en CSV-upload), bør det samlede antal konverteringer i rapporten "Kampagner" svare til antallet af Zapier-uploads og CSV-uploads.